Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Індія інвестує у сільське господарство

Індія зобов'язалася виділити мільярди доларів, щоб допомогти поліпшити життя фермерів і сприяти зростанню сільської економіки, як частина "бюджету для бідних" оприлюдненого в понеділок.

Міністр фінансів країни, запропонував витратити майже $ 13 млрд на розвиток сільських районів, обіцяючи більш високі доходи для фермерів, які складають в Індії більшість - 1,2 млрд. людей.

Надання таких переваг для фермерів може бути спровоковано виборами в законодавчу асамблею, які повинні відбутися в п'яти Штатах в найближчі кілька місяців.

Представляючи щорічний бюджет на 2016-17 рік, за прогнозом, економіка Індії виросте на 7,6 відсотка за рік, що закінчується в березні 2016. Індійський уряд має намір поширити блага економічного зростання в найбідніших верствах суспільства, в тому числі в переважній більшості індійських фермерів.

"Ми плануємо подвоїти доходи фермерів за п'ять років. Ми несемо спільну відповідальність за них", - сказав міністр.

Він виклав те, що було названо "дев'ятьма стовпами економіки" в "новому порядку денному". Вони включають заходи по активізації освіти, збільшення витрат на дороги, зрошувальні та інші об'єкти інфраструктури, посилення контролю за державними витратами і реформам в Індії, робота зі складним податковим режимом.

Індійська економіка відчуває себе добре, незважаючи на уповільнення зростання економіки в інших країнах, що розвиваються.

"Ми отримали в спадок економіку з повільним зростанням, високою інфляцією і низькою вірою в уряд ... на тлі проблем у світовій економіці, індійська економіка гідно відстоює свою позицію", - сказав він.

Інвестиції в сільське господарство вкрай необхідні, так як переважна кількість фермерів в Індії страждають від відсутності потрібної кількості дощів більше двох років поспіль, кажуть аналітики.

В останні два роки уряд Моді влив значні кошти в розвиток інфраструктури. Недавній програш владної партії на державних виборах в сільськогосподарському штаті Біхар надихнув на зміну акцентів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


2 thoughts on “Індія інвестує у сільське господарство

  1. UtrenniyBlitz

    стало и больше предложений по работе в других странах для нашей страны, ведь устроить украинца с безвизом легче, чем думать о его документах и легальности трудоустройства. К примеру, я раньше ездил рабочим подсобником на стройки в Польшу, в прошлые годы вакансий было десяток-два. сейчас же посмотрел и нашел достаточно много https://www.eurabota.ua/poland/q-механик Причем не просто на должность "принеси-подай", а реальные предложения строителями или связанные в этой сфере. Правда, чтобы нормально устроиться нужно еще и навыками обладать, к тому же образованиям. Часто работодатель просит документ о образовании и желательно, чтобы он был связан с той сферой, в которую вы собираетесь ехать работать. Это тоже как один из дельных советов

  2. Артем Петренко

    Ну вообще стало и больше предложений по работе в других странах для нашей страны, ведь устроить украинца с безвизом легче, чем думать о его документах и легальности трудоустройства. К примеру, я раньше ездил рабочим подсобником на стройки в Польшу, в прошлые годы вакансий было десяток-два. сейчас же посмотрел и нашел достаточно много https://www.eurabota.ua/poland/q-механик Причем не просто на должность "принеси-подай", а реальные предложения строителями или связанные в этой сфере. Правда, чтобы нормально устроиться нужно еще и навыками обладать, к тому же образованиям. Часто работодатель просит документ о образовании и желательно, чтобы он был связан с той сферой, в которую вы собираетесь ехать работать. Это тоже как один из дельных советов

Залишити відповідь