Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мертві душі в Нігерії

Уряд Нігерії виявив на державній службі понад 24 тисяч «мертвих душ». Після скорочення цих душ, країна щорічно втрачає з бюджету близько 9,2 мільйона $.

Дану аферу вдалося з'ясувати через аудит, який змусив провести нинішній президент Мухаммаду Бухарі, який прийшов до влади в минулому році.

Корупція і нераціональне управління робочою силою - є давньою проблемою Нігерії, і уряд пообіцяв скоротити витрати і збільшити економічне зростання країни.

Нігерія є найбільшою економікою Африки і найбільшим виробником нафти на континенті, сьогодні стан економіки перебуває в жалюгідному стані через крах цін на нафтову продукцію, також Нігерія зіткнулася із зростанням інфляції і уповільненням зростання економіки.

Перевірка почалася в грудні, перевірялися біометричні дані і сотні розрахункових рахунків, на які надходили заробітні плати, повідомляє місцева газета.

В результаті перевірки з'ясувалося, що деякі люди отримували по кілька зарплат, також знайшли один великий рахунок, на який відправляли відразу 50 відрахувань.

Перевірка завершилася успішно, було виявлено 23596 «мертвих душ», переводи на ці рахунки припинені.
Після цього інциденту, міністерство фінансів заявило, що подібні перевірки будуть проходити на регулярній основі. Представники влади сказали, що боротьба з корупцією повинна виправити ситуацію, що склалася в країні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь