Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Діяльність Акімової загрожує економіці України?

Останнім часом в пресі все частіше згадується ім'я Ірини Акімової - першого заступника глави адміністрації Президента України. Порушуючи закон і перебираючи на себе і свого секретаря все більше повноважень, вона сьогодні намагається власноруч керувати всією економікою України, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Акімова посіла свою посаду в лютому 2010 року, маючи науковий ступінь всього лише кандидата економічних наук. Вона також була призначена представником Президента в Кабінеті міністрів України.

Інформація про те, що Акімова намагається взяти контроль над економікою в свої руки, ґрунтуються на низці скандалів, які були пов'язані з нею останнім часом.

По-перше, існує вимога від імені Ірини Акімової про направлення їй копій всієї службової переписки Кабінету міністрів України з поточних питань. Таким чином, конфіденційна інформація надходить, наприклад, на аналіз до її прес-секретарю Ларисі Доковій, яка збирає пропозиції зацікавлених сторін і пропонує конкретні рішення питань, повідомлють новости vesti-ukr.com.

Як раніше зазначалося в пресі, перший заступник глави президентської адміністрації в усіх питаннях повністю покладається на свого скандального прес-секретаря Ларису доків, яка просто маніпулює їй в своїх меркантильних інтересах.

По-друге, раніше Доковій були передані повноваження контролю з відповідною опрацюванням керівників підрядних будівельних фірм. В результаті цього, наприклад, Кіровоградський перинатальний центр був закритий відразу ж після його урочистого відкриття, так як нова будівля була просто не обладнане, а виділені на це державні кошти були розкрадені. Подібна кримінальна схема, за перевіреними чутками, вже запущена при будівництві центру в Харкові.

До речі, журналістам недавно стало відомо, в оточенні самої Акімової переважають і інші сумнівні особи, роль яких зводиться в рекламі власного тіла на численних еротичних сайтах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Діяльність Акімової загрожує економіці України?

  1. UtrenniyBlitz

    Наша экономика и так переживает далеко не самое лучшее время. Что весьма хорошо заметно по заработным платам, которые мы с вами получаем. А ведь тарифы все растут и растут, чем дальше, тем сложнее прожить на зарплату которую нам предлагают в нашей родной стране. Я вот чем дальше, тем больше задумываюсь над тем, чтобы поехать зарабатывать в европейские страны. Ну а что? Посмотрите вакансии и зарплаты в той же Варшаве https://www.eurabota.ua/jobs-in/poland-varshava/jobs-offered на порядок выше, чем наши, при этом это не такая уж и далекая страна, чтобы бояться туда ехать. Ну это мое субъективное мнение, конечно же.

Залишити відповідь