Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Nikon Coolpix B700: фотоапарат з 60-кратним оптичним зумом

Фотоапарати з категорії суперзумом дуже популярні серед росіян. Найбільшим попитом користуються моделі компанії Nikon. Цей факт підтверджують і в інтернет-магазині Cifro Svit, який давно і успішно реалізує не тільки фотоапарати, але і іншу цифрову техніку. Компанія Нікон вирішила не зупинятися на досягнутому і поповнила серію фотоапаратів з категорії суперзумом моделлю Coolpix B700.

Новий фотоапарат наділений унікальним об'єктивом з 60-ти кратним оптичним трансфокатором NIKKOR. 120-кратне масштабування дозволяє здійснювати функція Dynamic Fine Zoom. При цьому діапазон зумування надзвичайно широкий - він охоплює кути зору, від широкого формату 24 мм до 35 мм (супертелефото 1440 мм). Крім цього Coolpix B700 здійснює макрозйомка об'єктів, які розташовані всього на відстані одного сантиметра від об'єктива фотографа. Об'єктив Super ED з елементом зі скла оснащений поліпшеними характеристиками, що включають в себе корекцію хроматичної аберації, що в перекладі на мову простого обивателя позначає високу здатність до ліквідації вторинного спектра.

КМОП-матриця, застосована в камері, відрізняється розмірами 6,17 × 4,55 мм (1 / 2,3-дюймів) і 20 млн ефективними пікселями. Діапазон витримок дорівнює показнику від 1/4000 до 15 секунд. Світлочутливість - ISO 100-3200.

З Coolpix B700 можна записувати відеоролики 4K з дозволом 30p (3840 × 2160 пікселів). Також з характеристик можна відзначити електронний видошукач з діоптрійної налаштуванням, ЖК-екраном, дозволом 921 тис. Точок і діагоналлю 0,2 дюйма. Також уваги заслуговує 3-дюймовий дисплей, що прикрашає багато фотоапарати Нікон, зі змінним кутом нахилу.

Ступінь тремтіння фотокамери знижує система придушення вібрацій, завдяки чому навіть початківець фотограф може отримати чіткі і якісні зображення в будь-яких умовах зйомки. Збільшити на 5 ступенів витримку дозволить використання унікальної системи Dual Detect Optical VR. Компанія Нікон завжди відрізнялася найбільш уважним ставленням до потреб фотографів і тих, хто ніколи не тримав в руках цифрову техніку. Тому всі моделі максимально прості у використанні і працюють так, щоб згладити всі можливі огріхи новачка, отримавши на виході якісні знімки. Так вийшло і цього разу. Нова модель припаде до душі як досвідченим фотографам, так і початківцям.

Вага Coolpix B700 складає приблизно 570 грамів, габарити - 125 × 85 × 107 мм. Новинка надійде в продаж за ціною (орієнтовно) в 500 доларів вже цієї весни.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь