Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Xiaomi Yi 4k камера - реальний 4K формат

Написавши про камеру, що вона знімає відео в режимі 4k, я думаю можна дуже легко піднімати "цінник" на 50 - 100$ (можна і більше якщо китайська совість дозволить). У цьому пристрої виробники не жартують з приводу якості 4k, а відразу заявляють, що Xiaomi Yi 4k знімає відео в 30 кадрів за секунду. Також підтримуються режими зйомки 1080р при 120 кадрах за секунду і 720р при 240 кадрах.

Xiaomi Yi 4k камера має ємність акумулятора 1400 мАг що дозволяє знімати відео з роздільною здатністю 4К на швидкості 30 fps протягом 110 хвилин. Весь матеріал відображається на екрані з діагоналлю 2.19 дюйма з роздільною здатністю 640х360 пікселів.

Xiaomi Yi 4k камера тепер і в рожевому кольорі

Пару слів про начинку даної камери - чіп Ambarella A9SE95, камера 12-Мп сенсор Sony IMX377, слот для карти micro cd, а про батарею ще раз зазначимо, що вона більше ніж у GoPro Hero4 на 240 мAh. Основні показові відмінності Xiaomi Yi 4k камер і GoPro Hero4 зображені в таблиці нижче.

Xiaomi Yi 4k краща за GoPro? Цього не може бути!

Кожен би так і сказав. І що мені з цієї таблички, коли я її не бачив навіть "в живу". Ось якщо я з нею покатаюся на велосипеді, поплаваю в чорному морі рибок познімаю, тоді я порівняю...

Що вже встигли порівняти китайці, так це стабілізацію Xiaomi і GoPro. Виявилося, що на Xiaomi Yi 4 k вбудована електронна стабілізація зображення. З іншими порівняльними характеристиками камер можете розібратися самостійно. Я ж пропоную почекати перших тестів камери в руках. Ех, одне не дуже радує, так це те, що китайці починають вже заробляти на своїх виробах - ціну поставили на Xiaomi Yi 4k - 300$, проте за 4К потрібно платити, хоч поступово і цей формат дешевшає.

Як і де купити Xiaomi Yi 4k action camera?

Купити Xiaomi Yi 4k камеру можна на сайті goprostore.in.ua за дуже привабливою ціною. Популярні варіанти оплати та швидка доставка - ось головні причини вибрати саме цей інтернет-магазин для купівлі цього гаджету.

Відео заставка від виробника:



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь