Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Огляд планшета Samsung Galaxy Tab a6

Планшет Samsung Galaxy Tab A6 10.1 є новою версією 10,1-дюймового планшета з серії Tab.

На відміну від Tab 3, тут корейці не пішли на компроміс, і не представили характеристики низького рівня, але просунуті частини в основному обмежуються програмним забезпеченням.

Дизайн цього планшета схожий на інші останні моделі Galaxy телефонів і планшетів. Задня частина виконана з пластика і як завжди присутній ефект шкіри.

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 має товщину 7.3 мм і вагу всього 477 м Це тонкий і легкий планшет, але він не може зайняти найвищу планку серед IPad, через свою пластикової конструкції.

Однією з родзинок цього гаджета є його екран. Це дисплей 10,1 дюйма в діаметрі при вирішенні 2560х1600 pixels, що забезпечує чудову чіткість картинки. Тип екрану - LCD, а не звичний для багатьох пристроїв Samsung тип OLED.

Дисплей дійсно хороший, але не є новаторським. Samsung вже використовував ідентичні або майже ідентичні панелі і раніше, в тому числі в 2014 році в Note 10.1.

Далі огляд програмного забезпечення samsung galaxy tab a6 sm t280.

На перший погляд здається, що планшет схожий на Galaxy Note 10.1, але без стилуса. Проте, Samsung забезпечив декількома елементами програмного забезпечення цей пристрій, щоб надати ваговій титул «Pro».

Опція Wi-Fi Direct дозволяє Pro обмінюватися повідомленнями і іншим контентом, наприклад на нарадах. Цей планшет також сумісний з Cisco WebEx, що буде корисним в ділових колах для веб-конференцій та віртуальних зустрічей.

Дуже буде цікава для реальних бізнес користувачів функція віддаленого ПК, яка дозволяє звернутися до вашого ПК за планшета.

Що стосується заліза Samsung Galaxy Tab A6 10.1, то характеристики можуть здатися вам знайомими, якщо ви спостерігали за останніми планшетами Samsung. Процесор або quad-core Qualcomm Snapdragon 800, або Octo-core Exynos 5-series chip. Залежно від того, яка це модель - з 3G/4G або тільки з Wi-Fi.

Вбудованої пам'яті планується 16GB і 32GB, але, як і в більшості планшетів Samsung є слот для карт пам'яті MicroSD, так що ви можете легко додати ресурсів до внутрішньої пам'яті. Також, як і всі топові моделі Samsung, цей планшет має дві камери: 8 MP зі світлодіодним спалахом на задній панелі і 2 MP на передній панелі.

Загалом планшет залишив приємні враження від користування, адже він досить швидкий, легкий та тонкий. А це ключові фактори, які потрібні для того, щоб користуватися планшетом було справді комфортно. Пропонуємо також переглянути відео-огляд цієї моделі, де буде описано більше переваг та недоліків конкретно цього планшета.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь