Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Xiaomi Mi Note 2 з 6 ГБ оперативної пам'яті

Зовсім недавно в мережі з'явилися специфікації Xiaomi Mi Note 2. Очевидно, пристрій буде поставлятися з 6 ГБ оперативної пам'яті, що робить його першим телефоном від Xiaomi оснащеним таким значним обсягом RAM.

Виходячи з інформації, що з'явилася, а також попередніх витоків, пристрій буде оснащуватися 5,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1080 х 1920 пікселів. Смартфон працює на Snapdragon 820 SoC з чотирьохядерним процесором (тактова частота 2.15 ГГц) і графічною підсистемою Adreno 530 GPU. Буде доступно 64 ГБ оперативної пам'яті буде, а в якості операційної системи, буде встановлено Android 7.0.

Увага багатьох фахівців і шанувальників бренду, привернуло те, що більш ранні чутки стверджували, що в Mi Note 2, буде використаний чіпсет Snapdragon 821. Згідно з останніми даними, процесор працює на тактовій частоті, що відповідає Snapdragon 820, то більш ніж на 10% вище тактовою частоти Snapdragon 821 SoC. Крім того, просочилася інформація, що крім версії з 64 Гб пам'яті, на ринку також буде пристрій з 128 ГБ флеш-пам'яті.

До речі, в інтернет-магазині http://can.ua/smartphones/c1538/ ви зможете придбати новинку, як тільки компанія Xiaomi почне продажі в Україні.

Раніше, ми бачили непідтверджені відомості, що Mi Note 2 буде мати водяну систему охолодження. Крім цього, згадувалося, що пристрій буде мати зігнуте з обох боків скло, як у іншого нового фаблет, який використовує ім'я Note. Ну, ви знаєте, Samsung Galaxy Note 7. Кажуть, що Xiaomi додасть систему чутливого до тиску інтерфейсу на телефон, подібну 3D Touch від Apple на iPhone

Деякі отримані зображення Xiaomi Mi Note 2 підтверджують наявність вигнутих з двох сторін країв екрану, подвійний задній камери, а також порту USB Type-C. Ви можете подивитися на ці зображення вище.
Очікується, що 4 Гб модель буде пропонуватися за ціною близько 375 $, варіант з 6GB RAM і 64 ГБ пам'яті користувача - 450$, і, нарешті, модель 6GB RAM і 128GB - за ціною $525.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь