Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Samsung підтвердили: Galaxy Note 7 може спалахнути

Компанія Samsung оголосила про відкличну кампанію свого нового флагмана Galaxy Note 7. Як стало відомо, акумулятор смартфона може спалахнути.

Як повідомляється в офіційній заяві Samsung, відгук Galaxy Note 7 пов'язаний з самозайманням пристрою через дефектний акумулятор. Так, відомо вже про 35 випадках вибуху і загоряння смартфона під час зарядки, про потерпілих не повідомляється. У зв'язку з цим в компанії було прийнято рішення про призупинення продажів Galaxy Note 7 і безкоштовну заміну вже проданих пристроїв на нові.

Samsung Galaxy Note 7 - великогабаритний флагман корейського виробника. Новинка входить у лінійку топових пристроїв компанії, тому її серпневий анонс викликав великий ажіотаж як у ЗМІ, так і серед шанувальників марки. Світові продажі флагмана стартували ще 19 серпня, в українському роздробі Galaxy Note 7 повинен був з'явитися 26 серпня, але цього так і не відбулося. З самого початку Samsung почали переслідувати проблеми, пов'язані з новинкою. Спочатку це став непередбачений попит на флагман, через що компанія перестала справлятися з кількістю попередніх замовлень на смартфон і була змушена перенести дату початку продажів в деяких країнах. Потім протягом останнього тижня в інтернеті почали активно з'являтися фотографії згорівшого і оплавленого флагмана, правда, їх справжність у багатьох викликала запитання. Але, як то кажуть, немає диму без вогню. 28 серпня Samsung Electronics повідомила про припинення попередніх замовлень на Galaxy Note 7 і перенесення початку продажів фаблетів в нас на 16 вересня, а 31 серпня - про припинення реалізації новинки на південнокорейському ринку. Підсумком всьому стало падіння акцій компанії на 2% і кампанія відкликання Galaxy Note 7.

Проте за останніми новинами, вже до кінця вересня новинка буде доступна у всіх країнах. Тож дивіться тут на широкий вибір чохлів для цього флагманського смартфону, які ви можете придбати вже зараз.

Очікувалося, що Samsung Galaxy Note 7 зможе побити за кількістю продажів флагмана конкуруючої компанії - Apple iPhone 7. І це дійсно могло статися - за оцінками експертів, до кінця року компанія змогла б продати близько 15 млн пристроїв. Зараз же не зовсім зрозуміло, чи зможе новинка відновити свою популярність після повторного початку продажів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь