Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати змішувач для ванної

Вибір змішувачів на будівельному ринку величезний, при ремонті у ванній кімнаті легко розгубитися, вибираючи відповідний. Вони відрізняються як функціональністю, так і дизайном.

Розкид цін також різноманітний (дивіться тут). Тому при підборі змішувача зазвичай враховуються такі чинники - функціонал, прийнятна ціна і поєднання з інтер'єром. великий

Види змішувачів в залежності від застосування

  • 1. Змішувачі для душа - найкомпактніший вид, вода надходить відразу в душову лійку
  • 2. Змішувачі для ванної - мають найчастіше низький рівень зливу, бувають рухливі і фіксовані. Часто змішувачі для ванної поєднують в собі перемикач на душ.
  • 3. Змішувач для раковини - це може бути один і той же змішувач, як і для ванни. Але якщо раковина знаходиться далі, то змішувач встановлюється окремо. Зазвичай вони маленькі, без повертається носика.
  • 4. Змішувачі для біде - як змішувачі для раковини. Він відрізняється лише можливістю змінювати напрямок течії води за допомогою аератора з шарніром у вигляді кульки.

Види змішувачів по управлінню

1. Одноважільні - найпопулярніші і прості для використання змішувачі. Для регуляції температури досить повернути важіль в потрібну сторону. Однорижачний змішувач дуже просто встановлюється, з ним може впоратися навіть новачок.

2. Двохвентильні - це звичайний кран з двома ручками. Це класична модель змішувача, існуюча давно, але вона не втрачає своєї привабливості, хоча і менш зручна. Сьогодні такий змішувач частіше купують для підтримки інтер'єру в одному стилі. Не завжди в ванну може підійти однорижачний сучасний кран.

3. Термостати - новітні змішувачі. Являють собою панель з ручками для включення / вимикання, регулювання температури води. Налаштування температури зберігаються скільки потрібно. При цьому вода автоматично не нагрівається вище 39 градусів і не опускається до дуже холодною. Але ці функції при необхідності можна відрегулювати.

Матеріали, з яких виготовляються змішувачі

Найчастіше для виготовлення крана використовують латунь, хром або суміші. Найкращий матеріал латунь як міцніший і менш схильний до корозії, тому саме з такого матеріали добре мати смеситель для ванной.

Бувають змішувачі, покриті хромом - вони дорогі, але хороші тим, що в них не розмножуються бактерії.

Для обробки рукояток використовують пластик, дизайнерські рішення випускаються з аксесуарами під дерево, камінь золото, з прикрасами у вигляді страз.

Можна придбати змішувач, найбільш відповідає вимогам зручності, довговічності і поєднання із загальною дизайнерською ідеєю ванної кімнати. Все залежить від можливостей і фантазії людини, який зібрався робити ремонт в цьому приміщенні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь