Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Офісні меблі - критерії вибору

Спочатку потрібно розділити простір робочого приміщення на зони, передбачити, скільки місця виділити кожній, відповідно до кількості співробітників.

Кольорову гаму варто підібрати у відповідність символіці і дизайну бренду вашої компанії.

Психологи пропонують відмовитися в офісних меблів від гострих кутів, прямокутних різких форм, а віддати перевагу плавним закругленим формам. Меблі овальної і закругленою форм допомагає колективу згуртуватися і організувати вірний настрій на колективне вирішення питань, підійти до аналізу з новими силами. І навіть відзначають прояв креативної фантазії, що важливо. Знизити конфліктні ситуації і розлад - це теж заслуга офісних меблів з незвичайними закругленими краями і формами.

Друзі сайту: в інтернет-магазині http://www.Korsar-Mebel.com.ua/ ви можете замовити якісні офісні меблі за доступними цінами.

По-перше, офісні меблі, буде використовуватися співробітниками менш дбайливо, ніж меблі в їх будинках. Тому при виборі і замовленні приділіть велику увагу перевірці якості і надійності кріплень, з'єднань, обробці країв і кантів, висувним елементам, механізмам відкривання. По-друге, бажано вибирати такі меблі, яка могла б легко демонтувати, переставлятися, без особливого збитку зовнішньому вигляду і міцності, підлягала перевезення і подальшої швидкої збірці.

Краще купувати меблі, спеціально зроблену і сконструйовану для офісів. В цьому є ряд переваг. Почнемо з того що вона більш мобільна і витривала. Також великі фірми намагаються створити цілий комплекс меблевих елементів для офісу, там крім основного столу, стільця пропонують безліч різноманітних тумб, підставок, стелажів, висувних полиць для картотеки та архівації документів. Лотки і відділи для документації, спеціальні тумби для оргтехніки і багато іншого. В майбутньому, у такої фірми ви зможете докупити додаткові елементи, нестача в яких зазвичай виявляється в процесі експлуатації.

Вибирайте схожий тип меблів і в основному кабінеті, і в приймальні. Важлива ергономічність всіх предметів в офісі. Всі елементи як крісла, стільці дивани крім поєднання між собою повинні бути приблизно однакової висоти. Якщо в стилі офісного приміщення використовуються дивани, то вони не повинні бути сильно м'якими. Оббивка легко чиститься і змінюється.

Як матеріал на першому місці, звичайно ж, буде стояти дерево, це також і екологічний матеріал. Але досить витратний. Є альтернатива дерев'яних меблів, меблі волокнистої текстури. Меблі з ДСП потрібно вибирати більш ретельно і спиратися на популярність і якість виробника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь