Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи варто купляти автомобіль марки BMW?

Часто при покупці автомобіля приходить думка про те, що якщо все таки взяти авто, саме ту яку хочеться, звичайно, якщо дозволяють кошти. Саме це питання мене мучив майже завжди. Приблизно та півроку назад поїхав на ринок і що, довго ходив біля Бумера, подивився один, другий, задумався, а підсумок, купив нісан, та тому-то згадав, скільки сусід заливає в свій автомобіль марки BMW. Ось і хочеться в даному огляді поверхнево розглянути автомобілі марки BMW, які завоювали не тільки український ринок, але і розташувалися на верхніх щаблях світового панування автотранспорту. Насамперед ми проявимо інтерес до автомобілів німецького гіганта BMW в частині спортивної складової цих машин. Чесно кажучи, я не уявляю дідуся глибокого віку за кермом автомобіля брутальної марки здатної виривати колесами асфальт.

Саме цей фактор і грає свою значущу роль у виборі марки і класу автомобіля. Торжество німецької якості говорить сама за себе. Сказати про те, що довго можна говорити про різні переваги автомобілів BMW, значить не розбиратися в машинах, тому що саме переваг як раз таки і багато, але і недоліки не дадуть про себе забувати. У кожної монети, як і у кожної машини дві сторони. Любіть комфорт, швидку їзду, стильний дизайн, значить, не варто забувати про регулярне технічне обслуговування, своєчасну заміну масла, а про ціни на оригінальні автозапчастини для BMW краще взагалі нічого не говорити, хоча останнім часом тенденція в цьому плані стрімко покращилася (подивіться хоча-б на ціни тут http://ua-parts.com.ua/brands/bmw/ від компанії Autonom). Саме так по всіх вищезазначених причин запитайте себе перед покупкою ой тієї чи іншої машини, а для яких потреб вона вам необхідна і що вона повинна в себе включати.

Можете любити їздити по бездоріжжю і одночасно думати про хорошій швидкості, а насправді Вам необхідний мікроавтобус, що б помістилася вся велика родина. Хочеться сказати про те, що немає необхідності у витратах на те, що хочеться, а треба дійсно вибирати і підходити у виборі автотранспорту вибірково з метою його необхідності та обліком Ваших бажань. Не треба кидатися на стильний дизайн, різні акції і т.д. Будьте вибагливі і подумайте про майбутні витрати на обслуговування, придбання запчастин, навіть мийка виростає в своїй ціні залежно від авто.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь