Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

З чим носити кеди

Ще років 20 тому кеди були просто тренувальної взуттям, яку надягали для занять в спортзалі або на уроки фізкультури. Але сьогодні кеди стали не просто популярною, а культовою річчю, точно так же, як джинси, і вибрати кеди можна в основному з декількох основних брендів. Зупинимося на тому, з чим носити кеди, як подавати цю спортивний одяг в своїх модних образах, і з чим ще поєднується спортивне взуття на гумовій підошві, крім джинсів і футболки.

З чим носити високі кеди

Високі кеди - це особливий вид кед, який має властивість бути поза часом, як і вся спортивна взуття. Зазвичай високі кеди виробляють фірми Vans (до речі, ви можете купить кеды vans за вигідними цінами) і Converse, це найкращі марки високих кедів, які можна знайти у нас на ринку, за ціною від $15 і вище, залежно від моделі та забарвлення.

Високі кеди - це прерогатива молодіжного стилю, тому носити такі кеди все ж краще, якщо ви ще не переступили цей віковий поріг, але це всього лише справа смаку. Добре носити високі кеди з джинсовими шортами і світшоти, а також вузькими джинсами скинни і бойфрендами. Враховуйте, що така модель кед візуально укорочує ноги, тому власникам не самого високого зросту краще утриматися від покупки такої моделі кед.

З чим можна носити кеди

Кеди - це універсальне взуття, яку можна носити з найрізноманітнішої одягом, підбираючи модні сети на ваш смак. На прогулянку по парку прохолодним літнім вечором слід одягнути свої улюблені джинси, теплий світшоти або худі, і ваші улюблені кеди. Для того ж виду в теплу погоду досить просто змінити джинси на шорти, додати окуляри від сонця, і яскраві аксесуари. А щоб носити кеди стильно, підбирайте до них за кольором футболку або світшоти.

Чи можна носити кеди з верхнім одягом, або це взуття тільки для спортзалу? На сама справі, яскраві кеди можна носити з плащем, який ви зазвичай одягаєте під високі чоботи. Класні яскраві кеди, яскравий плащик з двома бортами гудзиків і яскравий светр, а також улюблені вузькі джинси і яскраві в тон кедам аксесуари - ось і готовий ваш модний образ з кедами для прогулянки за місто.

І все ж слід пам'ятати, що яскраві кеди неонових кольорів - це все ж молодіжна взуття, яку краще носити підліткам. А для модників постарше можна вибирати і носити кеди спокійних витриманих тонів, до того ж є можливість вибрати класні кеди Vans або Converse самих різних моделей. З чим носити кеди Converse або Vans, дуже легке завдання для модників різного віку, так як саме такі моделі модних кед поєднуються з усіма видами одягу і можуть стати чудовою взуттям на кожен день, не залежно від віку і стилю, адже класика від таких провідних світових фірм - на всі часи!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь