Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Технологія широкоформатного друку

Сучасні технології друку в області зовнішньої реклами зараз вже досить повно представлені на національному ринку. Один тільки запит по темі «широкоформатний друк» дає посилання більш ніж на 700 тисяч інтернет-ресурсів. Це, зокрема, говорить про те, що сучасні рекламодавці віддають перевагу все якіснішим видам друкарських робіт. На сьогоднішній день лідируючою технологією в даній сфері визнається широкоформатний друк.

Огляд технології широкоформатного друку

Саме завдяки своїй специфіці технологія і отримала свою назву: вона передбачає можливість нанесення текстів та зображень на матеріали товщиною не менше 1 метра. Продуктом тут будуть рекламні білборди і брандмауери, виготовлені на професійних поліграфічних машинах - плоттерах.

Друзі сайту: вас може зацікавити якісна печать буклетов цены на яку вас примєно здивують.

Першим етапом роботи є підготовка файлу, який буде відображений на носії. Якість файлу - один з основних факторів, що впливають на результат друку. Далі цифрове джерело підлягає процесу т.зв. ріпованню, тобто приведення його у читану для машини форму. Після зарядки рулону і заливки фарби можна приступати власне до друку на плотері.

Зображення, відповідно до побажань рекламодавця, може бути нанесено на папір, що самоклеїться плівку або баннерное полотно. Паперовий носій - найменш довговічний, і термін його служби (за винятком носіїв, що розміщуються в вуличних світлових коробках) рідко перевищує один місяць. Найбільш довго не втрачає товарного вигляду зображення, нанесене на баннерное полотно, яке представляє собою вінілову тканину. В її структурі знаходиться міцна поліамідна армована сітка з ниток поліестеру. Довжина зображення на такому носії може досягати 100 метрів.

Зараз широкоформатний друк зайняла своє гідне місце в середовищі технологій зовнішньої реклами. Постійне вдосконалення обладнання, фарб і носіїв зумовило і подальший розвиток даного виду діяльності. Тож в майбутньому ця сфера буде тільки розвиватися і вона має широкі перспективи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь