Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основна причина розлучення

Розлучення! Чому ?! Колись дві люблячі один одного людини йдуть на цей крок? Це питання займає багато умів: від докторів філософії до домогосподарок. Ви можете подивитися на будь-який жіночий форум і там ви обов'язково знайдете кілька гаряче обговорюваних піднятих тем з приводу розлучення.

Основна причина розлучення

Знайомтеся, ще одна версія від доктора філософії Джона Готтмана, яка присвятила цьому питанню 40 років життя. В результаті такого тривалого дослідження доктор прийшов до висновку, що винуватцем розлучення є презирство. Причому не важливі такі фактори, як добробут сім'ї, вік партнерів або шкідливі звички подружжя.

Чаша терпіння переповнюється в момент дозрівання у людини стійкого презирства до своєї другої половинки. Причому це почуття повинно переслідувати постійно, мова не йде про короткочасну образу або роздратування, яке може виникнути в будь-якій парі, навіть дуже щасливої і міцної.

Як виникає презирство?

Звичайна суперечка - примирення. І так за цим сценарієм до певного моменту, після якого в звичайну сварку до поточної теми розбіжності згадуються минулі образи. Поганий дзвінок, оскільки причина спору полягає не в пошуку компромісу або відстоюванні своєї точки зору, а в бажанні болючіше вкусити партнера, принизити і піднестися над ним.

Така бесіда супроводжується емоційним сплеском обох партнерів. Ідеально забути про поточну образу і пробачити один одного.

Якщо збирати образи і в годину пік пред'явити їх «до оплати», то вибачень за повний набір не дочекатися. З цим виникає відчуття зневаги партнером.

У спробі вирішити минулі проблеми, без вирішення залишається поточне непорозуміння, яке поповнює список на пред'явлення.

Список росте, як і розчарування в партнері і ось ви вже його зневажаєте.

Піти на мир вже практично нереально. У кожного свій віз образ і неоплачених емоційних рахунків. Поки виникають суперечки, ще є надія на порятунок відносин. Але з припиненням суперечок партнерам все байдуже.

До речі, жінок може зацікавити сайт http://goldenbrides.com.ua/, на якому можна познайомитися з іноземцями для одруження.

Шляхи порятунку

Для запобігання виникнення справжньої причини розлучень - презирства треба:

1. Виникла проблема? Вирішуйте її, але не витягуйте на світло купу минулих образ, інакше ви стаєте на шлях, що веде до взаємного відчуження.

2. Вчіться прощати. Пробачили і забули. Самі наново не піднімайте тему минулих образ і не допускайте це робити своєму партнерові.

3. Навіть у найспекотнішій суперечці не намагайтеся принизити свого партнера, не насміхайтеся і не закочуйте театрально очі.

4. Згадайте про правило, яке вселяли батьками - не можна перебивати людину. Так і в сварці не намагайтеся перекричати партнера. Наберіться мужності і розуму і вислухайте те, з чим опонент намагається достукатися до вашої свідомості. Також прикладайте зусилля, щоб і він не перебивав вас.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь