Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підбираємо одяг під особливості своєї фігури

За допомогою вдало підібраного одягу можна приховати повноту і підкреслити достоїнства фігури.

Спідниця з завищеною талією, наприклад, буде дуже добре виглядати на жінці з «гітароподібними» пропорціями. Але тим, у кого фігура типу «яблуко», такий одяг протипоказаний. Як же підібрати гарний і вдалий наряд для свого типу фігури?

Є деякі загальні принципи, які підходять для будь-яких пропорцій. Одним з кращих способів візуально «схуднути» вважається плаття із запахом. Воно вдало приховує не тільки повноту, але і інші дрібні дефекти фігури, якщо такі є. Але тільки в тому випадку, якщо матеріалом виготовлення буде легка, що не дуже щільна тканина.

Сукні та кофти з V-подібним вирізом теж відомі своїми чудовими властивостями зорово подовжувати фігуру. Вони акцентують увагу на обличчі і шиї, а від проблемних зон, навпаки, відволікають. Жакет краще вибирати з довгими поличками, він буде візуально витягати фігуру. До того ж такий варіант вважається одним з найбільш стильних.

До речі, одяг від Карен Миллен на студио фешн ви можете придбати онлайн за найнижчими цінами.

Деяких жінок робочий дрес код зобов'язує носити блузку і піджак, з цими предметами все теж небезнадійно. Однобортний піджак з неблестящая тканини приблизно до середини стегна виглядає на повній фігурі дуже виграшно, особливо якщо застібка знаходиться нижче рівня грудей.

Якщо хочете виглядати стрункою, відмовтеся від піджаків з кишенями, тим більше накладними. Навіть якщо в них нічого немає, вони все одно додають кілька зайвих сантиметрів до талії. Колір краще вибрати темний, але саме чорним виробу бути необов'язково. Є багато більш живих і цікавих відтінків, які теж стрункою фігуру. Головне, щоб штани і піджак були одного кольору - тоді образ буде гармонійним і довершення.

Футболка з запахом працює за тим же принципом, що і плаття із запахом - стрункішою фігуру. Але у випадку з цим предметом одягу велику роль відіграє довжина виробу. Якщо низ блузки доводиться на найширшу частину стегон, то вони будуть виглядати ще товщі. Уникайте кофтинок з пишною обробкою якщо хочете виглядати стрункіше. А якщо хочете «накинути» пару зайвих сантиметрів в області бюста, то рюшечки, хвилі та інші пишні елементи обробки будуть вельми до речі.

У комплекті з гарним одягом і взуття повинна йти відповідна, адже ніщо так не стрункішою фігуру, як каблуки. Багато дівчат вважають, що зможуть приховати повноту за допомогою шпильок. Таке взуття дійсно робить силует стрункішим, але сильно акцентує увагу на ногах. Тому, якщо ноги повненькі, носити таке взуття не варто. Інша справа - високий стійкий каблук. Він ідеально підійде як маскувальний засіб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь