Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як стати багатим в Україні: поради економіста

Економіст Олександр Охріменко "дає поради" як застосувати поради, що даються історією та іншими людьми, передає ReadOnline.com.ua з посиланням на блог в видання Ліга.

Будь-яка порада, одержувана в житті, завжди гарна рівно на стільки, на скільки вона може бути застосована до конкретних умов нашого життя. Охріменко намагається розібратися в застосовності широко відомих постулатів до українських реалій, адже при будь-якій ситуації та будь-якій політичній владі можна досягти хороших результатів, як це зробив, для прикладу, Геннадий Буткевич.

По-перше, чи може вилитися в накопичення капіталу відкладання десятої частини всіх своїх доходів. Можна говорити про ощадливість дружини, заробити капітал, якщо її чоловік таємно від всіх "грабує диліжанси". Зосередившись на накопичуванні можна лише забезпечити засоби на свої похорони.

По-друге, вигідне інвестування. Інвестування в Україні під високі відсотки можливо тільки в проекти, пов'язані з можливістю банкрутства або розорення. Якщо мова йде про банківське інвестуванні, то є ризик зіткнутися з введенням тимчасової адміністрації.

По-третє, раціональне використання часу. Навіть якщо вдасться розподілити час рівномірно і працювати 20 годин на добу, то можна заробити на 10 доларів більше або інсульт.

По-четверте, більше оптимізму і спілкування з везучими людьми. Песиміст, за деякими версіями, відрізняється від оптиміста лише більшою поінформованістю про навколишню кризу. Якщо вірити синусоїді зміни криз і підйомів, то зараз можна "сміливо" і оптимістично чекати наступного економічного підйому до 2026 року. Це для тих, хто планує дожити до зазначеного часу.

І останнє. Не "зациклюйтеся" на багатстві, а просто живи і отримуй задоволення. Ось з цим варто погодитися. Можна ще додати про інвестування в себе і свою сім'ю.

А єдиним діючим правилом побудови капіталу в Україні на жаль є "вкради". І володарем даного "секрету" в нашій країні є люди, "допущені до бюджету" на найвищому рівні. Каста "фінансових щасливців", обмежена кількістю учасників. І якщо Ротшильди створювали свій сімейний бізнес століттями, то в пору назвати їх невдахами. Українські "стану" виростають протягом 5-10 років, треба тільки "правильно народитися".



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь