Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Рейтинг дитячих підгузників

Підгузки на сьогоднішній день - це невід'ємний предмет гігієни немовляти і цінний помічник для батьків. Використовуючи підгузники, батьки завжди можуть бути впевнені в тому, що малюкові буде сухо і комфортно. На полицях магазинів знаходиться безліч різних видів таких дитячих товарів: підгузники для хлопчиків, для дівчаток, ароматизовані, багатошарові.

Роздрібний продаж дитячих підгузників Libero та інших брендів пропонує нам величезний вибір гігієнічних засобів. Щоб розібратися в такому розмаїтті, слід скласти рейтинг дитячих підгузників, в якому будуть розглядатися найкращі з виробників.

Підгузки Pampers

Це найпопулярніші підгузники на території України. Вони поділяються на кілька видів і мають багато варіантів розмірів як для новонароджених, так і для вже дорослих дітей.

Дорожчі памперси відносяться до лінійки Premium. У них є додатковий шар, який вбирає виділення малюка.

До недоліків можна віднести те, що даний виробник додатково просочує підгузники лосьйонами і ароматизаторами, що може викликати роздратування на шкірі немовляти.

Дитячі підгузники Huggies

На почесному другому місці в рейтингу найкращих дитячих підгузників розташувалася дана марка. Компанія Kimberly-Clark має ряд заводів по всьому світу. І часто буває, що один і той же вид підгузників, але виготовлених на різних заводах, може відрізнятися за якістю.

Chikool

Хороші та якісні памперсы для діток, які набирають популярність в Україні завдяки високій якості продукції та помірним цінам.

Підгузки Libero

Показник поглинання підгузника не нижче, ніж у двох попередніх. Основні переваги підгузників Libero це їх розмірний ряд. Вони орієнтовані на великих діток. Також до плюсів можна віднести м'який матеріал, невелику товщину і гумку для фіксації підгузника.

Merries

Японські фірма, яка почала випуск підгузників ще в 1987 році. Якість матеріалу вимагає особливої ​​уваги. Він м'який і неоднорідний, не прилипає до шкіри малюка. Є індикатор, за яким можна легко визначити коли пора змінити подгузон. Дорожчий преміум варіант даної фірми Goon, який сьогодні досить рідко зустрічаються в магазинах.

HoneyKidKomfort

Це найкращі дитячі підгузники виготовлені в Європі. Дана марка мало поширена і її важко знайти в магазині. Вони гіппоалергенна і не містять хімічних просочень і ароматизаторів. До мінусів відноситься груба застібка, а до плюсів доступна ціна.

Luxus Moomin і Seale

Європейські підгузники фінського і шведського виробництва відповідно. Підгузки добре вбирають і тримають вологу. Дуже добре підходять для прогулянок і сну.

Це був рейтинг найкращих дитячих підгузників. Тепер матусі можуть не турбуватися за чистоту дитини. Але варто знати, що підгузники для новонароджених мають один мінус: коли він наповнюється, то стають щільніше і можуть натерти ніжні ніжки малюка. Тому варто захищати шкіру спец. присипками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь