Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Журнальні столи в інтер'єрі дому

Як ви вважаєте, для чого потрібен журнальний столик? Невже тільки для того, щоб класти на нього журнали і газети? Звичайно ж ні! Сучасні моделі журнальних столів мають цілу низку функцій: сервіровочной, тумбочки, можуть використовуватися в якості бару, на ньому можна розташувати комп'ютер, ноутбук і т.п.

Форми таких столів можуть мати різні варіації: трикутні, круглі, класичні прямокутні і взагалі складної неправильної форми. Тому при виборі здесь спирайтеся на свої особисті переваги, купуйте те, що вважаєте красивим, то що підходить до вашого інтер'єру. Але бувають і такі ситуації, коли треба взяти столик із закругленими краями, щоб випадково не травмувалися маленькі діти.

Журнальні столи виготовляються з самих різних матеріалів: найбільш часто це дерево, скло, пластик, а також ДСП і МДФ. Рідше можна знайти столики з ротанга, лози та інших натуральних матеріалів. Цьому є своє пояснення - дерев'яні столи, наприклад, прекрасно вписуються в будь-який інтер'єр, а ось скляні прийнятніші для стилю хай-тек. Якщо вдало підібрати столик, то він може стати яскравим акцентом у всьому інтер'єрі кімнати.

До речі, варто сказати пару слів про скляних журнальних столах. Їх активно використовують дизайнери через одного властивості - прозорості, таким чином стіл візуально володіє легкістю і не захаращує простір, як би розчиняючись в ньому. Завдяки розвитку науки і, відповідно, технологій, виготовляються столи зі скла, які здатні витримати величезні навантаження і удари. Така стійкість до пошкоджень і простота в догляді є великим плюсом до вибору скляного журнального столу.

Вибираючи столик, вирішіть для себе, які функції вам необхідні. Тобто, якщо ви любите приймати гостей, то вам напевно стане в нагоді модель з розкладається або збільшується столешней. Стіл-трансформер вибирайте, якщо вам треба буде регулювати висоту столу. Для користувачів ноутбуків і планшетів знадобляться моделі, що змінюють кут нахилу стільниці. Якщо вам треба часто переміщати стіл по кімнаті - беріть модель з коліщатками, це спростить вам її переміщення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь