Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке SMM-маркетинг?

SMM-маркетинг - це ефективний інструмент для залучення на сайт компанії цільового трафіку з соціальних мереж, блогів, форумів, інтернет-спільнот. Важко ігнорувати той факт, що розмір аудиторії соціальних мереж в наш час можна порівняти з аудиторією глядачів телевізійних каналів, причому перші більш уважні й активні. Як визнані лідери ринку, так і представники середнього і малого бізнесу вже обзавелися спільнотами в соціальних мережах, усвідомивши пряму користь від живого спілкування зі своєю цільовою аудиторією.

Навіщо потрібен SMM-маркетинг?

Платформи сучасних соціальних мереж дають можливість безпосередньо взаємодіяти з потенційною або реальною клієнтської аудиторією, вибудовуючи довгострокове довірче спілкування. Дія цього інструменту ближче до PR, ніж до реклами. Маркетинг соціальних медіа в більшою мірою орієнтований на підтримку іміджу компанії, формування довіри до бренду, пряме і непряме вплив на цільову аудиторію за допомогою щоденного неформального взаємодії. Дія цього інструменту не відрізняється миттєвим ефектом, але при правильному цільовому застосуванні дає впевнений довгостроковий результат.

Ефективний та професійний смм маркетинг, який полягає в створенні бренду та управлінні репутацією можна замовити у компанії SMPR.com.ua за вигідними цінами.

Що дає SMM-маркетинг вашому бізнесу?

SMM-маркетинг є затребуваним, перспективним способом просування в інтернеті. Які ж завдання можна вирішити за допомогою маркетингу соціальних мереж?

  1. Популяризація бренду, підвищення його впізнаваності;
  2. Формування лояльності й довіри до вашої компанії;
  3. Можливість проведення PR-компаній, флеш-мобів, конкурсів в соціальних медіа, що привертають увагу до вашого бренду;
  4. Підвищення відвідуваності сайту за рахунок залучення на нього цільових користувачів соціальних мереж;
  5. Налагодження контакту з потенційними клієнтами, можливість отримання цінного зворотного зв'язку, для того, щоб згодом провести аналіз та вдосконалитися.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь