Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Відпочинок для вагітних. СПА процедури

З настанням вагітності в житті кожної жінки настає новий чудовий період - пора спокою і відпочинку. Жінка повинна вести розмірений спосіб життя, відмовитися від великих фізичних навантажень і позбутися від усього, що може приносити дискомфорт або неприємні відчуття. Все більшої популярності набуває релакс при вагітності, що часто плутають зі звичайним відпочинком. Але це не одне і те ж.

Як відомо, кожна людина відпочиває по-своєму. Для кого-то відпочинком є ​​читання книги в тиші, хтось віддає перевагу відпочинку в сонячних країнах, хтось розслабляється в компанії друзів. Однак, варто пам'ятати, що не всі види відпочинку можуть бути корисними для майбутньої мами. І навіть якщо жінка відпочиває фізично, до релаксу це не має ніякого відношення.

Коли людина відпочиває, відновлюються в першу чергу фізичні сили і тонус м'язів. Релакс ж спрямований на заспокоєння і настроювання психіки, розслаблення, а також на досягнення спокою і душевної рівноваги.

Способи релаксації майбутньої мами

Давно відомо, що прекрасними чудотворними властивостями володіє вода, яка очищає і змиває геть усі турботи і проблеми. Сприятливий вплив на організм вагітної жінки пояснюється наступними факторами:

  1. Вода сприяє відновленню структури тканин, які часто трохи або сильно зневоднений.
  2. У воді жінка не відчуває навантаження на хребет. Тому, займаючись плаванням, тіло дійсно відпочиває.
  3. Поліпшується робота всіх органів і систем організму.

Зараз існує багато Спа-курортів, от як для прикладу spalotus.me, що мають комплекс послуг для різних людей, в тому числі і для вагітних жінок.

Такого роду курорти пропонують різного виду процедури, що включають в себе ванни з морською сіллю або водоростями, лікувальними грязями або лікарськими рослинами.

Безумовно, такого роду процедури дуже корисні як для організму в цілому, так і для гарного душевного стану людини.

Спа-процедури при вагітності

Ще на початкових термінах вагітності жінка вже помічає зміни в собі і своєму тілі. Шкіра стає сухою, на ній з'являються вузлики із запаленнями. Також, часто спостерігається пігментація. Кожна друга жінка страждає набряком. Особливо це стосується ніг. З ростом плода на животі та стегнах з'являються розтяжки. Майже кожну жінку весь період вагітності супроводжує біль в попереку. І це далеко не всі зміни.

З настанням вагітності жінка стає більш вразливою і беззахисною, тому саме в цей період хочеться виглядати добре і бути впевненою в собі. На щастя, зараз існує багато Спа-програм, розроблених спеціально для майбутніх мам, і які є корисними і абсолютно безпечними.

Переваги Спа-процедур при вагітності

  1. Водні процедури, безумовно, благотворно впливають на весь організм. Варто також відзначити, що з їх допомогою шкіра стає більш пружною і еластичною, що дуже важливо при вагітності.
  2. Спеціальні Спа-процедури можуть запобігти появі розтяжок на тілі.
  3. Спа-процедури спрямовані на підтримку м'язів живота і спини, а також на полегшення стану хребта, що дозволяє позбутися від болю в області попереку.
  4. Процедури релаксації нормалізують циркуляцію крові, що дозволяє запобігти появі набряків.
  5. Спа-програми допомагають стежити і контролювати прибавку у вазі, а також запобігти появі целюліту.

Релакс допомагає вагітним жінкам повернути спокій і душевну рівновагу, що благотворно сприяє успішному перебігу вагітності і розвитку плода. Використовуючи Спа-програми, жінка зможе краще підготуватися до пологів, а також швидше відновитися після них і знайти нові сили.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь