Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Малярні роботи - в скільки обійдуться та коли потрібні

Малярно-оздоблювальні роботи представляють собою завершальний етап ремонту приміщення. Вони можуть включати в себе ґрунтовку, шпаклівку, закладення швів, фарбування або поклейку шпалер, штукатурку, армування скловолокнистою мережею та інші подібні види обробки.

За допомогою перерахованих робіт кімнати знаходять затишок і комфортабельність, поліпшується їх захист від різних несприятливих впливів, підвищується санітарно-гігієнічна ситуація помещенія. Замовити штукатурно-малярные работы в Киеве можна в компанії "Радуга Киев" зателефонувавши до представникыв або скориставшись зворотним зв'язком.

Технологічні особливості

Ціни на штукатурно-малярні роботи будуть залежати від початкового стану кімнати. Будь-яка обробка приміщення передбачає підготовчий етап, який включає:

  1. Видалення бруду з поверхні;
  2. Очищення від іржі;
  3. Висушування поверхні;
  4. Грунтовку;
  5. Шпаклівку;
  6. Позбавлення від тріщин і різних відколів (використовуються спеціальні склади);
  7. Шліфування.

Тільки після цього можна приступати до фарбування стель і стін або наклеювання на них шпалер. Останній етап малярних робіт має здійснюватися з дотриманням температурного режиму. Фарбування слід довіряти тільки кваліфікованим фахівцям, так як процес вимагає певного досвіду і знань.

Особливості фарбування

Завершенням ремонту будь-якого приміщення стає декоративне оздоблення, яка може бути представлена ​​нанесенням фарби, декоративної штукатурки або поклейкою шпалер. Прайс-лист на малярські роботи включає в себе різні варіанти фарбування стін або стелі:

  1. Використання кисті. Для роботи застосовуються плоскі або круглі кисті. Для досягнення прийнятного результату потрібно враховувати характеристики пензлика і вид оброблюваної поверхні.
  2. Фарбування валиком. Наноситься кілька смуг фарби, які рівномірно розподіляються по стіні валиком.
  3. Розпилення. Використовується в великих приміщеннях для прискорення процесу.

Вартість малярних робіт також пов'язана із застосуванням додаткових інструментів, наприклад, трафаретів. Послуги будуть дорожчими, так як маляра доведеться витратити більше часу і сил для нанесення різних візерунків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь