Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати ресторан для весілля?

Ресторан - це найважливіше місце проведення торжества після РАГСу. У затишному місці молодята і гості проведуть половину дня і природно воно повинно бути ідеальним як за зовнішнім виглядом, так і за ціною. Знайти таке місце необхідно в першу чергу не менше ніж за три місяці до весілля, якщо свято влітку, і за 2-1,5 місяці - якщо взимку, оскільки хороші ресторани бронюють заздалегідь.

Безумовно, молоді вибирають місце на свій смак. І по їжі, і по обстановці. Зараз багато закладів пропонують банкетні меню, де вже все включено і пораховано по порціях на кожного гостя. Молодим потрібно уважно порівняти ціни всіх закладів, і що дуже важливо порівняти звичайні ціни з банкетні. У деяких місцях спеціально пропонують для банкету страви за завищеними цінами. Потрібно спробувати кухню заздалегідь. Можливо, кілька разів пообідати в потенційному весільному закладі. Подивитися і оцінити, як поводяться офіціанти, яка подача страви і вага порцій.

Зовнішній вигляд закладу - окрема історія. Хтось любить прикрасити все сам, найняти фірму з декорування або вибрати заздалегідь красивий ресторан для свадьбы киев недорого. Якщо заклад простуватий, то зазвичай його прикрашають кулями, стрічками, квітковими експозиціями, драпіруванням стільців і вікон. Все це коштує недешево, і за ціною може вийти навіть дорожче святкування в дорогому закладі. Порада в даному випадку - заздалегідь порахувати суму чека за всs послуги декорування аж до оплати за доставку і виїзд фахівців.

Часом, щоб не брати на себе зайві турботи, весілля проводять в дуже красивому ресторані, який не вимагає декору. Інтер'єр повинен бути багатим. Дивани, килими, дзеркала - дуже гарні самі по собі і в такому закладі буде абсолютно зайвим прикраса кулями (виняток - арка з кульок при вході). Вітаються вази на столах з пишними квітами.

Передоплата адміністратору закладу становить 10-15% від банкетного меню в не залежності від статусу закладу. До чека додається 10% - це доплата за обслуговування, яка сплачується після торжества.

Заклади пропонують свій алкоголь, але іноді, на банкет дозволяють приносити свій. Необхідно відразу при бронюванні обговорити, чий алкоголь і в якій кількості буде на святі. Деякі ресторани кажуть свої умови. Наприклад, дозволяють проносити тільки половину свого алкоголю або тільки міцні напої. При замовленні без спиртного банкетне меню може бути іншим з великими цінами на їжу. Так заклад накручує собі ціну, адже алкоголь набагато дорожче їжі. А без міцного жодне свято не обходиться.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь