Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Використання фотошпалер в інтер'єрі

Фотошпалери стали використовуватися в сучасних інтер'єрах дуже часто. Вони привносять родзинку, оживляють приміщення. Вартість фотошпалер не така висока, але досить додати їх в приміщення, як весь інтер'єр може перетворитися, стати більш стильним, цікавим.

Оригінальність фотошпалер безпосередньо залежить від зображеного на них малюнка і наскільки він поєднується з іншими елементами кімнати. Відзначимо що фотошпалери на стіну купити можна цілком за доступною ціною. Тут на вибір представлений величезний асортимент фотошпалер. Так що ви обов'язково зможете підібрати оригінальні варіант для вашого інтер'єру. Ви зможете придбати фотошпалери на замовлення будь-якого розміру в магазині "Арт-обої". Є можливість виготовлення фотошпалер з власною картинкою. Фотошпалери будуть прекрасно виглядати як в спальній, так і у вітальні. Їх можна використовувати навіть в коридорі і на кухні.

Використання фотошпалер в спальній

Якщо ви використовуєте фотошпалери в спальній кімнаті, варто зупинятися на спокійних сюжетах, зображеннях міст, пейзажів, квітів. Це може бути море, гори, квіткова поляна. Такі сюжети заспокоюють. Адже спальна кімната - це те місце, де людина повинна відпочивати. Якщо у вас інтер'єр спальні в світлих тонах, то прекрасно в ньому буде виглядати осінній пейзаж теплих відтінків. Також підійдуть і шпалери із зображенням дерев в снігу. Для спальні в холодних відтінках можна вибирати монохромні шпалери. Вони виглядають дуже стильно. Для інтер'єру спальні в стилі хай-тек підійдуть шпалери з урбаністичним зображенням.

Використання фотошпалер в вітальні

Для вітальні можна вибирати фотошпалери великих розмірів. Ними можна позначати диванну зону. Що стосується зображення на таких шпалерах, то воно може бути будь-яким. Але все ж частіше використовуються квіткові мотиви. Відносною новинкою є фотошпалери з 3d-ефектом. Вони можуть розташовуватися на всій стіні або навіть займати дві суміжні стіни. Такі фотошпалери виглядають дуже реалістично і незвично в інтер'єрі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь