Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати розетки і вимикачі для квартири

Одні з основних функціональних елементів електропостачання, без яких не обходиться жодна людина - це перемикач і розетка. Вони весь час працюють під напругою і використовуються частіше, ніж 1 раз в день, або навіть на годину. Саме тому кожен покупець задається питанням - як вибрати розетки і вимикачі для квартири. Потрібно перед покупкою поставити собі за мету - знайти надійні і безпечні модифікації, які впишуться в інтер'єр приміщення, і стануть помічниками в справі оснащення квартири електрикою.

Як вибрати розетки і вимикачі для квартири: основні принципи

Поетапно розглянемо всілякі принципи вибору частин електрофурнітури. До чого придивитися, що саме підібрати, з якого матеріалу, в якому виконанні, і які виробники зможуть гарантувати високу якість і довгу службу.

При цьому рекомендуємо на сторінці http://elektrovoz.lviv.ua/products/category/1463636 вибрати найкращі моделі саме для вашого дому.

Спосіб установки

Вибираючи варіанти проведення електрики, обов'язково врахуйте той факт, як буде проводитися монтаж вироби в призначеному місці, в конкретному приміщенні. Електропроводка в квартирі буває прихована і відкрита. Ці фактори слід враховувати.

Показники токопровідності

Електророзетки тут відіграють першорядну роль, до вимикача це не відноситься. Необхідно заздалегідь визначити, які побутові прилади будуть використовуватися, і в залежності від потужності, відібрати ті розетки, які будуть відповідати споживаної електроенергії.

Ступінь захисту

У питанні «як вибрати розетки і вимикачі для квартири» грає важливу роль то, в якому приміщенні встановлюється те чи інше обладнання. Чим більше рівень захищеності, тим вище буде їх ціна.

Контактна група

Тут мова піде більше про розетках. Прекрасніше за все підійдуть ті, які мають спеціальні пружинні елементи. Це допоможе підвищити довговічність контактів, не даючи їм ламатися і розхитуватися. Добрі контакти виготовлені з кольорового металу і мають пружність.

Виробник

Тут думки розходяться між енергетиками та між рядовими споживачами. Останнім необхідна низька вартість і можливість самому ремонтувати, в разі несправності. Майстри віддають перевагу дорогим брендам, тому що для них першорядним при монтажі продукції повинні бути якість і виконання.

Вибираючи моделі розеток і вимикачів, покластися слід на думку експерта, тому що тільки майстер здатний грамотно підібрати вам відповідний варіант і розповісти тонкощі по даній справі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь