Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати фотошпалери?

Фотошпалери з'явилися ще в 90-их роках минулого століття, проте попитом користувалися невеликим. Популярності не сприяла в основному, невисока якість друку - малюнок був бляклим, і як би сказали зараз - «в милі».

Сьогодні, з розвитком цифрових технологій друку, у фотошпалер з'явилося нове життя - яскраве і чітке. Вони являють собою папір з нанесеним малюнком, клеяться на стіну як звичайні шпалери. Найчастіше, під фотошпалери відводять одну стіну, три інших обробляють однотонними шпалерами або фарбують пастельною фарбою.

Мотивів, якими виробники пропонують закінчити обробку кімнати - безліч. Можна купити фотошпалери з Венецією, вони створять в спальні або вітальні атмосферу Середземномор'я. Фотошпалери з видами заморських країн, розкішними морськими пейзажами нагадають про подорож морозною зимою, а інтер'єру додадуть оригінальності і харизми. Вузький коридор можна розширити, наклеївши на одну зі стін фотошпалери, виконані в світлих тонах. На них може бути зображений відкритий, як на долоні, луг або поле.

Сучасні фотошпалери можна виготовити як з готових картинок, так із сімейних фотографій, наприклад, надрукувати родинне дерево.

Вам до душі роботи Малевича або Кандинського? Будь ласка, на стіні можуть красуватися абстракції або кубічні твори великих художників.

До речі, на сайті walldeco.ua можна замовити швидке та якісне виготовлення фотошпалер за привабливими цінами.

Застосовують фотошпалери в вітальні, спальні, кухні і навіть ванній кімнаті. Цей вид обробки значно розширює простір, а в місцях відпочинку і релаксу, як наприклад, в спальні, вид снігових гір, буде заспокоювати нервову систему. До речі, дизайнери радять наклеювати фотошпалери в місцях з мінімальною кількістю меблів. В іншому випадку, приміщення буде виглядати перенасиченим.

Фотошпалери наклеюють в тому числі на двері, таким чином візуально простір розширюється, а кімната втрачає і так непотрібні кути і прямі лінії дверного отвору.

Але найголовніше - малюнок не повинен дратувати, а щиро подобатися, дарувати естетичну насолоду і поєднуватися з меблями і аксесуарами, які перебувають в приміщенні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь