Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Послуги з облицювання фасадів композитом

Зовнішній вигляд закладу - перше, на що звертає увагу клієнт. Як відомо, перше враження є найважливішим, тому оформлення комерційних будівель повинно бути ретельно продумано і якісно виконано.

Інтер'єр, як правило, оформляється в корпоративному стилі. Можуть бути використані будь-які кольори і матеріали, в залежності від побажань замовника. Але при оформленні екстер'єру необхідно звертати увагу на фасад будівлі і декорувати вхідну групу в суворій відповідності з ним.

Послуги з облицювання фасадів композитними матеріалами в зовнішній рекламі

Далеко не завжди зовнішній вигляд будівлі нас влаштовує, проте цю проблему можна вирішити за допомогою обробки та оформлення фасаду. Послуги з облицювання фасадів композитними матеріалами забезпечує відмінний зовнішній вигляд вхідних групі.

Даний вид обробки передбачає монтаж спеціальних композитних панелей на раніше встановлений біля стін будівлі металевий каркас. Композитні панелі для фасаду є багатошарові конструкції з алюмінієвих листів, утеплювача і мінерального або полімерного наповнювача.

Композитний матеріал дає мінімальне навантаження на фундамент і стіни, тому може бути використаний при оформленні будь-яких фасадів.

Послуги з облицювання фасадів композитом має безліч переваг. Оброблене композитними панелями фасад відрізняється невеликою вагою, високою щільністю і жорсткістю, тривалим терміном експлуатації, стійкістю до несприятливих погодних явищ і корозії, а також високим рівнем вогнестійкості.

Дана технологія забезпечить будівлі сучасний і стильний зовнішній вигляд, поліпшить мікроклімат в приміщенні і захистить фасад від зовнішніх впливів.

Оформлення фасаду з композитних панелей

Фасад з композитних панелей може бути виконаний в будь-якому кольорі. Крім того, є можливість нанести на плити будь-яке зображення - наприклад, логотип організації. Цей технічний матеріал виготовляється за індивідуальними замовленнями під конкретні розміри, тому можливе виготовлення фасадних конструкцій на поверхнях будь-яких конфігурацій.

Облицювання фасаду композитними панелями починається з розмітки фасаду, потім відбувається монтаж кронштейнів, далі закріплюється шар теплоізоляції, встановлюються напрямні і тільки після цього монтуються самі панелі з композиту.

Сучасне оздоблення фасаду композитними панелями коштує набагато дешевше, ніж оформлення будівлі іншими матеріалами. Це робить облицювання стін композитом оптимальним рішенням для міських умов.

А на сайті компанії Alutal http://alutal.com.ua/ можна придбати композитні матеріали та замовити послугу з їх монтажу за доступними цінами. Для цього звертайтеся за телефонами (044) 364-19-67; (050) 353-78-98; (050) 388-89-40.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь