Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Комбіновані сходи і перила з ковкою

Метал - це унікальний природний матеріал, з якого в певних умовах можна створити справжні шедеври на заздрість усім. Вироби, виконані в техніці художньої ковки, заворожують своєю декоративністю і легкістю. Сучасні майстри, для посилення декоративних якостей кованого виробу, рекомендують поєднувати ковку з
різними матеріалами. Особливо вдалим вважається поєднання різних матеріалів, якщо виготовляються ковані балконні огорожі, перила для сходів, огорожі, хвіртки і мангали. Все це додасть вашій ділянці і дому неповоторімий, індивідуальний вид. У зв'язку зі специфікою будьте впевнені, що ви отримаєте ексклюзивний виріб.

Особливості комбінування кування з іншими матеріалами. Перед тим, як складати ескіз майбутнього виробу і продумати варіанти комбінації металу з іншими матеріалами, варто звернути увагу на те, де саме буде перебувати виріб. Якщо ковані елементи будуть прикрашати сходи або балкон з вулиці, то в цьому випадку можна: по-перше, використовувати для виготовлення виробу тільки метал, так як він не боїться впливів зовнішнього середовища, а декоративні елементи підкреслити при використанні патини.

По-друге, ковані елементи, які використовуються на вулиці, можуть поєднуватися з деревом.

Це не такий довговічний матеріал як метал, проте, при належному догляді, ковані перила з дерев'яними елементами прослужать не одне десятиліття. Правда, з часом дерев'яні елементи треба буде замінити на нові.

По-третє, кування красиво виглядає в комбінації з натуральним каменем. Однак такі вироби можуть дозволити собі тільки одиниці з-за їх високої вартості.

Вироби з елементами художньої ковки, які будуть використовуватися в інтер'єрі приміщень, можна комбінувати практично з усіма сучасними матеріалами. Але особливо вдалою з дизайнерської точки зору вважається комбінація металу і скла. В цьому випадку вмілі руки майстра можуть створити справжні невагомі шедеври, які, як здається, не підвладні законам гравітації. І якщо прозорими скляними ступенями сьогодні здивувати складно, то вітражі і мозаїка, які присутні безпосередньо в кованих елементах конструкції, виглядають не просто красиво, але і неймовірно дорого. У бюджетних варіантах сходових і балконних огорож використовується акрилова імітація вітража. А в дорогих ексклюзивних моделях кованих виробів майстри використовують даний вітражне скло.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь