Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Меблі з дерева в сучасному стилі

У сучасному стилі стало модним використовувати меблі з дерева. Одна з головних їх особливостей - функціональність, краса і практичність. Такі предмети припускають використання чітких геометричних форм, мінімуму прикрас, відсутність химерних компонентів, лаконічний дизайн. Головною особливістю меблів в сучасному стилі є використання чітких або дуже плавних ліній.

Сучасні дерев'яні меблі - стиль і комфорт

У сучасному стилі для вітальні все частіше застосовуються меблі з дерева світлих відтінків, використовуються дверцята з дерева і скла. Для обідньої зони часто встановлюються зручні столи трансформери. У вітальні сучасного будинку обов'язково повинен знаходитися журнальний стіл, крісла з дерева, диван або софа. Химерний і плавний стиль незмінно пов'язаний з непередбачуваністю природи. Візерунки на меблях можуть плавно перетікати один в одного природньо, часто використовуються предмети нестандартних обрисів.

До речі, вас також може зацікавити якісне удаление вмятин, яке ви можете замовити на сайті компанії piven-services вже зараз.

Меблі, виконані з якісної деревини, в поєднанні з натуральними тканинами, склом і каменем стають модним трендом поєднання стильного дизайну з природою. Такі приклади можна знайти в облаштуванні сучасних інтер'єрів приватних помешкань, а також кафе і ресторанів.

Домінуючими відтінками оббивки м'яких меблів стали білий, пастельний, коричневий, золотистий і чорний. Вони відмінно поєднуються з дерев'яними вставками, спинками і підлокітниками.

Найчастіше в сучасному стилі використовуються дизайнерські меблі, зроблені під замовлення. Наприклад, журнальний столик з кореня дерева або незвичайної кубічної форми стане прикрасою інтер'єру завдяки своєму незвичайному виду. А скляна стільниця доповнить образ і додасть йому сучасності.

Справді унікальні та оригінальні предмети меблів з дерева коштують досить дорого, проте завжди можна знайти альтернативу дешевше. Не зважаючи на ціну, це рішення завжди буде актуальним та екологічним, а це є досить важливі фактори.

Сучасні меблі з масиву дерева - великий крок у екологічно чисте майбутнє, де технологічний прогрес буде крокувати в ногу з природними обрисами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь