Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати купальник бікіні

Незважаючи на те, що цей предмет гардероба в моді вже протягом сімдесяти років, питання, як вибрати купальник бікіні, до сих пір залишається важким.

Сьогодні існує величезна різноманітність таких купальників: монокіні, камікіні, скіртіні і т.д. Киіно - новий бренд купальників бікіні. У моді як трикотажні купальники, так і в'язані з пряжі, наприклад, гачком. Як виглядати привабливо в бікіні?

До речі, ви можете переглянути фотографии купальников 2016 года на сайті hochu.ua, адже тут зібрані наймодніші купальники в цьому році.

Як вибрати купальник бікіні

Фахівці радять вибрати модель, найбільш щільно прилягає до тіла. Колір купальника повинен гармоніювати з кольором шкіри. Бюсту повинна забезпечуватися надійна підтримка. Власницям великих грудей варто розглянути моделі із зав'язками на шиї.

Вдало обраний купальник для вашого типу фігури дасть вам відчуття впевненості. Секрет криється в потрібному крої. Необхідно знайти кращий фасон, щоб підкреслити свої достоїнства. Розглянемо найбільш виграшні моделі бікіні для різних типів фігур.

Для фігури груша. Щоб врівноважити широкі стегна і вузькі плечі, спробуйте знайти купальник з яскравим верхом і темним низом. Вітаються моделі, в який ліф прикрашений рюшами. Можна вибрати модель камікіні, де замість ліфа короткий топ.

Для фігури пісочний годинник. Відкритий варіант купальника монокіні буде найкращим вибором. У монокіні верх і низ з'єднуються спереду вузькою перемичкою.

Для фігури прямокутник. Ваше довге тонке тіло буде виглядати ще краще, якщо створити ілюзію форм за допомогою яскравого купальника. Бікіні з принтами також корисні для створення жіночних вигинів.

Для фігури перевернутий трикутник. Виберіть модель з яскравим низом і темним верхом. Можна спробувати скіртіні - купальник з спідничкою.

Купальники бікіні з глибокими бічними вирізами подовжують ноги. В цьому випадку плавки розташовані не горизонтально, а навскоси.

Коли ви визначилися зі стилем і фасоном, можна подумати і про колір. Виберіть один з ваших улюблених яскравих кольорів. Таких, як бірюзовий, фіолетовий або рожевий. Одягніть їх замість чорного, який небажаний, якщо у вас бліда шкіра. Якщо це не так, спробуйте кавовий або каштановий, щоб ваше тіло виглядало найбільш привабливо.

Бікіні - не тільки символ юності, свободи і бунту проти консервативних підходів. Це - найкращий купальник для засмаги. Жінки, як і всі люди, жадають простих задоволень - моря, сонця, відчуття радості життя й умиротворення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь