Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що являє собою таунхаус?

Багато не можуть відповісти на питання про тау6нхаучсах - що саме вони з себе представляють. У найзагальнішому сенсі таунхауси є будинками, які розраховані на проживання одночасно двох сімей.

Таунхауси іноді також називаються рядними будинками, їх будують як окремі, або ж багатоповерхові структури. Часто вони межують з іншими будівлями однієї або відразу двома сторонами. Таунхауси групуються як маленькі одиниці (двоквартирні будинки, або ж триплекси), а також вони можуть бути частиною великого комплексу таунхаусів. Якщо таунхаус знаходиться в межах одного великого комплексу, то вас можуть зобов'язати виплачувати внески на утримання загальних зон, і піклуватися про прилеглому земельній ділянці.

До речі, на сторінці http://iavis.com/taunhausi/ ви можете отримати інформацію про таунхауси від компанії Авіс і партнери.

До таунхаусів зазвичай прилягає невелика зелена зона. Найчастіше це область заднього двору і упорядкована галявина перед будинком, що приводить до дверей. Ряд таунхаусів спроектовано так, щоб при цьому не огороджувалися ділянки, розташовані на задньому дворі. Також іноді додають зверху балкони для того, щоб збільшити почуття простору. Перевагами покупки таунхаусів є те, що в цьому випадку витрат на обслуговування набагато менше, в порівнянні з окремо вартим котеджем. Також в цьому випадку можна відзначити наявність більш високої безпеки, наявність поруч сусідів, зручність ділянки, наявність басейнів або тенісних кортів (доступних у великих комплексах).

Але при цьому далеко не для всіх підходить образ життя в будинках. У приватних будинках і котеджах найчастіше жити краще, бо там господарі живуть окремо, без сусідів через стінку. Також при поселенні в таунхаусі потрібно намагатися не виділятися з основного ансамблю таунхаусів, розташованих поблизу.

Конфігурація таунхауса (наявність однієї загальної стіни на двох сусідів) найчастіше дозволяє зменшити вартість здійснення будівництва, і тому вони коштують дешевше, що дуже вигідно для покупців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь