Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги автоломбарду

В останні роки з'явився ще один легальний спосіб поправити свої фінанси у важкій життєвій ситуації - це автоломбард. На відміну від простого ломбарду, тут приймають під заставу транспортні засоби без жодних банківських обмежень. Відмінності між автоломбардів і банківською заставою автомобіля дуже істотні. Розглянемо їх детальніше.

На відміну від автоломбарду, банк занадто довго оформляє позику під заставу автомобіля. У банку є обмеження по сумі кредиту. Позики видаються під високу процентну ставку. У деяких випадках для видачі кредиту потрібні поручителі. Розмір суми кредиту залежить від доходів клієнта. При великому кредиті буде потрібно зібрати додаткові документи. Всі перераховані процедури займають багато часу, а іноді і витрати нервової системи, тому банки для вирішення екстреної фінансової проблем підходять найменше. В цьому випадку краще звертатися в http://кредитбанк.com.ua, якщо у позичальника є який-небудь автотранспорт.

Переваги автоломбарду

На відміну від банку, тут не цікавляться кредитною історією клієнта і його фінансових можливостей. Тому послугами автоломбардів прагнуть скористатися все більше клієнтів. Для отримання грошей потрібно мінімум документів. Також в плюси можна записати такі переваги.

  1. - Доставлений на майданчик огляду автомобіль оглядає фахівець ломбарду, після оцінки стану машини власник отримує гроші.
  2. - Величина процентної ставки домовляється обома сторонами.
  3. - Транспортний засіб можна викупити в обумовлений термін.
  4. - Для угоди потрібні документи на машину і посвідчення особи власника.

Автоломбард - це не благодійна організація, тому не можна отримати грошей більше, ніж її оцінять фахівці. В крайньому випадку, клієнт може підтвердити свою платоспроможність і подати додаткові документи на інше майно. У цьому випадку, якщо буде прострочено час викупу, то все майно буде реалізовано на користь автоломбарду.

Власникам автотехніки, перед тим як віддати її під заставу, бажано більше дізнатися про компанії, що представляє цю послугу. Поцікавитися у інших клієнтів, пошукати інформацію в інтернеті, перевірити наявність ліцензії.

Як працює ломбард

На відміну від банку, клієнт сам вибирає термін приміщення автомобіля під заставу. Так як ломбард не має фіксованої ставки на всі послуги, позичальник тверезо повинен оцінити свої сили. Процентна ставка, в залежності від терміну застави, може коливатися до тридцяти п'яти відсотків. До речі, цей показник характеризує порядність організації. Якщо відсоток встановлюють нормальний, значить, у них немає відбою в клієнтах, в таких випадках зберігається реальний шанс викупу свого авто. Отже, автоломбард робить ставку на неодноразове привернення позичальників, і з ними можна мати справу. В організаціях, де просять великий відсоток під заставу, упор робиться на продаж прострочених авто, тут шанс повернути його назад мінімальний.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Переваги автоломбарду

Залишити відповідь