Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібна смс-розсилка?

Як відомо, без реклами сьогодні не може обійтися жоден бізнес. Однак коштують послуги маркетингових агентств зазвичай дорого і далеко не завжди дають бажаний результат.

Одним з максимально ефективних і при цьому доступних рекламних інструментів є смс рассылка через интернет. Нижче будуть розглянуті основні переваги даного способу.

Переваги

  1. Вся корисна інформація доставляється безпосередньо вашим потенційним клієнтам. При цьому, на відміну від спаму, смс-розсилка сприймається читачами більш прихильно, оскільки не містить агресивних закликів до покупки.
  2. Можливість швидко охопити всю цільову аудиторію і інформувати її про акції, розпродажі, надходженнях нових товарів.
  3. Низькі тарифи. У порівнянні з іншими видами реклами, смс-розсилка коштує набагато дешевше.
    Додатковий спосіб побудувати довірчі відносини зі своїми клієнтами. Через текстове повідомлення їх можна вітати зі святами та пам'ятними датами, питати думку з приводу тестованих товарів, дарувати бонуси і приємні сюрпризи.
  4. Смс-розсилка підходить без винятку всім: магазинам, турагентствам, банківським установам, кінотеатрам і нічним клубам. З її допомогою можна повідомляти про зміни в графіку роботи, відкриття нових філій, розіграшах призів.
  5. У кожному текстовому повідомленні бажано розміщувати свої контактні дані, для того щоб клієнт при необхідності міг уточнити потрібну інформацію. Також дуже корисною буде посилання на сайт організації. Сьогодні мобільний інтернет є практично у всіх, тому будь-яке питання можна швидко вирішити в режимі онлайн.

Головне, як і в будь-якому виді реклами - не нав'язуватися. Тобто ваші повідомлення повинні бути корисними та лаконічними і приходити не надто часто. Адже постійна реклама одного і того ж завжди викликає в людей більше негативних емоцій, ніж позитивних.

Завжди враховуйте тенденції різноманітних способів реклами, комбінуйте їх та знаходьте оптимальні варіанти для вашого бізнесу для того, щоб постійно розвиватися та не стояти на одному і тому ж місці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь