Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночий брючний костюм

Жіночий гардероб не може вважатися повним без присутності в ньому хоча б одного брючного костюма. Саме цей предмет туалету без праці комбінується з безліччю блуз, топів, жилетів, водолазок, майок і футболок, миттєво перетворюючи образ своєї господині.

Експерименти з довжиною жакета, штанів, рукавів, шириною лацканів і аксесуарами полегшують створення образів, відповідних для ділової зустрічі або для романтичного побачення, для дискотеки або тусовки в колі друзів.

Брючний костюм універсальний і, крім функціональності, відрізняється неймовірним зручністю і практичністю. Комфортні відчуття не залишають вас навіть після тривалого перебування в ньому.

А на сторінці http://modnalady.com.ua/index.php?route=record/blog&blog_id=209 можна досить вигідно придбати брючний костюм відмінної якості.

Різновиди жіночих брючних костюмів

Чоловіків вже давно покинула думку про те, що штани або брючний костюм - виключно їх прерогатива. Дизайнери щороку створюють тисячі колекцій жіночих брючних костюмів, знаходячи свіжі рішення для традиційних класичних, роками усталених форм.

Діловий брючний костюм

Для ділових жінок брючні костюми двійки і трійки шиють переважно з тонкої вовни в стриманих тонах: чорному, синьому, коричневому, сірому і т.п. Крій classic-shik не припускав химерності і великих елементів декору. Для посилення ефекту офіційності іноді надягають краватку або метелика. Такі брючні костюми носять з класичними човниками на невисокому каблучку.

Для classic-casual допустимо ледь помітний принт типу ялинки, смужки, гусячої лапки, укорочені рукава і вузькі штани, що не закривають щиколотки. Із взуття підійдуть лофери і оксфорди.

Вечірній брючний костюм

Для вечірнього брючного костюма використовують дорогі тканини типу шовку, атласу, оксамиту, велюру, незвичайну обробку і екстравагантний декор. Вишивка золотом, бісером, стразами може прикрашати лацкани, манжети або кишені піджака, брюк. Шифонова блузка - ідеальне доповнення до вечірнього вбрання, однак знаходяться і ті, хто вважає за краще обходитися без неї.

З летять тканин, наприклад, з шифону, шиють штани відповідного фасону - широкий кльош, що нагадує спідницю. Піджак в даному випадку може бути виконаний з більш щільної тканини, що має той же відтінок, але зовсім іншу фактуру.

Взуття до вечірнього брючного костюму теж підбирається вечірня - туфлі на високих підборах-шпильці, босоніжки або ботильйони на платформі. Оригінально виглядає колір металік або контрастне поєднання кольорів, але якщо ви не прихильник полярності, вибирайте взуття в тон костюму.

Брючний костюм а ля креатив-стайл

Не так давно на модному небосхилі з'явилися стильні брючні костюми. Їх головна відмінність від класичних - це нестандартний яскравий колір. Ліловий, помаранчевий, фіолетовий, фісташковий або оливковий, головне, щоб не нудний і не сумовитий. Наступним обов'язковою умовою є наявність принта - клітини, квітів, геометрії або абстракції.

Залежно від того, що надіто під піджак, такі костюми доречні як в денний, так і у вечірній версії. Доповнюють костюм цікавими аксесуарами - яскравим клатчем, капелюхом з великими полями і масивної біжутерією.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь