Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості заправки катриджів HP

Практично завжди вибір принтера для власного користування здійснюється за кількома визначеними критеріями:

  1. ваші потреби в кольоровому або чорному друку;
  2. обсяги і регулярність друку;
  3. доступність і вартість витратних матеріалів;
  4. можливість скорочення вартості володіння за рахунок заправки використаних картриджів.

Заправка HP лазерних картриджів

Заправка HP - найпростіша на ринку. Легко знайти витратні матеріали, вони недорогі. Компанія Hewlett Packard кілька років тому перестала ставити серйозні перешкоди на шляху заправників. Незважаючи на те, що 70% картриджів мають чіпи, при заправці їх міняти не обов'язково. Багато в чому завдяки цій політиці компанія займає близько половини всього ринку принтерів. І останнім часом ця частка лише збільшується, що свідчить про правильний шлях, яким іде компанія.

Заправка HP струйних картриджів

Здавалося б, ці картриджі спеціально створені компанією Hewlett-Packard, щоб підштовхнути користувачів до самостійної заправки. Тут і «дбайливо» зроблені акуратні отвори і головка, яка в останніх моделях не протікає під тиском чорнила. Однак, заправка картриджей HP не така проста, як здається. Ось тільки кілька труднощів, з якими з великою часткою ймовірності зіткнеться користувач.

  1. Пошкодження головки внаслідок надмірного механічного тиску на неї.
  2. У деяких картриджів чіп «відстежує» рівень чорнила і в підсумку може припинити друкувати, написавши, що чорнило скінчилися. Принтер запам'ятовує 3 останніх, що встановлювалися в нього картриджа. Таким чином, якщо тримати на столі 4 картриджа і використовувати їх по черзі, цю проблему можна обійти.
  3. Вихід з ладу окремих контактів. Електроніку дуже легко «спалити».
  4. Змішання чорнила в кольоровому картриджі через недбалу заправку.
  5. При заправці HP велика ймовірність забруднити руки, штани, стіл, шпалери, палас... стелю. Перевірено.

Саме через ці недоліки ми наполегливо рекомендуємо для заправки катриджів звернутися до компанії "Київ ІТ Сервіс". Спеціалісти сервісу зможуть професійно та швидко виконати заправку будь-якої складності. При цьому ви отримаєте готовий заправлений катридж і вам не потрібно буде займатись цим питанням самостійно.

Звичайно, за цю послугу доведеться заплатити, проте ціни тут дуже лояльні. Та й погодьтеся, що краще трохи заплатити, ніж витрачати свій власний час для такої брудної справи, як заправка катриджів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь