Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібні віртуальні сервери

Для досвідчених веб-майстрів розшифрувати абревіатури VDS і VPS не важко - це віртуальний приватний і віртуальний виділений сервер. Іншими словами, сервер знаходиться всередині фізичної машини, має свою операційну систему і служить для особистих потреб користувача. Таких віртуальних машин може бути кілька, і всі вони будуть незалежні один від одного. VPS - це технологія, яка поєднує в собі простоту і гнучкість віртуального хостингу з потужністю виділеного сервера.

VPS підходить для невеликих фірм або приватних користувачів, адже клієнти фактично отримують виділений сервер, але при цьому за більш низьку вартість.

Переваги VPS-хостингу:

  1. Послуга дозволяє клієнту отримати доступ на правах адміністратора для того, щоб мати можливість налаштовувати сервер для своїх потреб і встановлювати необхідне програмне забезпечення.
  2. Ще однією причиною популярності VPS-хостингу можна назвати гарантовані виділені ресурси. Сам фізичний сервер - загальний, але в розпорядженні клієнта оперативна пам'ять, дисковий простір і процесор, що дозволяє йому бути незалежним від «сусідів».
  3.  VPS хостинг дозволяє призначати виділений IP для одного або декількох сайтів клієнта.

Орендуючи віртуальний сервер VDS / VPS, клієнт завжди може бути впевнений, що всі оплачені ним потужності будуть обслуговувати виключно його, а поруч з його сайтом ніколи не оселиться якийсь онлайн-кінотеатр, який буде забирати весь трафік. У користувача також з'являється можливість підключати необмежену кількість ftp-користувачів, поштових скриньок, доменів або баз даних, при цьому не обмежуючи своїх потреб.

Компанія FREEhost.com.ua активно працює в Україні вже багато років, забезпечуючи хостингом численних клієнтів. Кваліфіковані співробітники завжди готові допомогти користувачам, будь-то досвідчений веб-майстер або початківець адміністратор. Серед переваг vps сервера можна виділити:

  1. Швидкісні SSD-диски, які дозволяють сайтам і додаткам працювати максимально швидко.
  2. Безкоштовне базове адміністрування, яке вже включено у вартість послуги і стане відмінним варіантом для тих, хто не володіє такими навичками.
  3. Безкоштовна панель управління хостингом. Функціональність і простота веб-інтерфейса дозволить клієнтам легко управляти віртуальним сервером.
  4. Повний root-доступ, а також можливість встановлювати заново або перезавантажувати VDS за допомогою панелі управління VMmanager в будь-який час.
  5. У клієнтів компанії є можливість безкоштовно скористатися сервером імен (DNS).


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь