Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оренда будівельних риштувань: переваги рішення

Риштування є невід'ємною умовою безпеки будівельників під час виконання складних висотних робіт. Для тих, хто планує розпочати будівельний проект, наша компанія надає послуги з оренди і продажу риштувань. Неважливо, купуєте ви їх у нас або берете в оренду - в будь-якому випадку ціна вас приємно здивує, і вигода від угоди буде в наявності. І це головна причина, чому оренда будівельних риштувань саме у нашій компанії користується таким великим попитом.

Особливе місце в оренді будівельних риштувань займають невеликі компанії, що спеціалізуються на будівельних роботах. Адже це найоптимальніший спосіб у виконанні поставленого завдання з мінімумом витрачених коштів на необхідне обладнання. До речі, особисто відвідувати наш склад зовсім необов'язково - купити риштування можна онлайн, в нашому інтернет-магазині http://budprocat.com/lesastroitelnye.html.

Кожне замовлення, оформлений у нас в компанії, обробляється нашими фахівцями на найвищому рівні. Будьте впевнені, що вам нададуть доскональний розрахунок з точною кількістю необхідних будівельних риштувань при мінімально можливих витратах.

Клинові, рамні й штирові риштування: особливості конструкції

На нашому сайті можна легко і просто, використовуючи навігацію, розглянути широкий асортимент пропонованого обладнання. Клієнти нашої компанії віддають особливу перевагу клиновим будівельним риштуванням, які представляють собою конструкцію з металу, всі частини якої скріплені між собою за принципом «клин в клин». Споруди мають близько 100 метрів у висоту, але при цьому відрізняються простотою в збірці і переміщенні.

Рамні будівельні риштування займають друге місце за популярністю. Їх відрізняє наявність вертикальних з'єднань в своїй конструкції, що кріпляться за рахунок вертикальних або діагональних зв'язків. Це дає певні переваги даного виду будівельних риштувань: вони стають більш міцними і служать довше.

Ще один цікавий вид будівельних риштувань - хомутові будівельні риштування. Вони використовуються в основному для виконання будівельних і реставраційних робіт на балконах, куполах, еркерах та інших непростих по своєму рельєфу об'єктах. Найзначнішою перевагою таких будівельних риштувань є хомутові з'єднання, завдяки яким забезпечується висока надійність зчіпки елементів. Хомутові будівельні риштування можуть приймати форму об'єкта, на якому ведуться роботи.

Риштування, здатні витримувати великий вантаж, аж до 250 кг, називаються штирьовими. Вони також відрізняються високою міцністю і тривалим терміном працездатності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь