Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Прогресивні лінзи для окулярів

Окуляри з прогресивними лінзами найчастіше рекомендують тим, кому необхідні двоє пар окулярів - одні для того, щоб добре бачити на відстані, інші - для роботи, а також для тих, хто має хороший зір для однієї з зон (далечінь або близь) і не бажає кожен раз знімати і одягати окуляри, змінюючи характер діяльності або дивитися поверх окулярів. За великим рахунком, це лінзи для тих, хто не бажає перевантажувати свої очі, дивлячись у далечінь і в близь через одні окуляри.

Прогресивні лінзи в останні роки набули широкої популярності, і практично кожен великий виробник лінз зараз випускає свою власну версію цих лінз. Прогресивні лінзи являють собою одну пара лінз для всіх дистанцій зору. Вони естетичні, практичні і комфортабельні. З прогресивними лінзами Ви маєте ясний і комфортний зір одночасно на всіх дистанціях без розділових ліній. Для них характерна плавна (прогресивна) зміна рефракції по довжині "коридору", що з'єднує зони для віддалі і близькості.

Друзі сайту: вас може зацікавити сайт http://vkarpaty.org.ua/, на якому ви можете знайти багато інформації про Карпати.

Вони дійсно незамінні в професійній діяльності. В окулярах з прогресивними лінзами Ви відчуваєте себе комфортно і впевнено під час переговорів, за кермом автомобіля, за екраном комп'ютера, або просто в м'якому кріслі власної квартири, переглядаючи вечірню пресу і поглядаючи на екран телевізора. Незаперечною перевагою прогресивних лінз є їх естетична привабливість в порівнянні з біфокальними лінзами. Прогресивні лінзи не видають Вашого віку і не мають звичного "віконця" для читання, як в біфокальних лінзах. Це, звичайно, великий плюс, тож дуже радимо вам розглянути варіант купівлі таких лінз.

Однак не варто думати, що прогресивні лінзи є панацеєю на всі випадки життя. Не дивуйтеся, коли оптик-консультант або оптометрист запитають Вас про рід Ваших занять, або попередять Вас про баластні поля в невикористовуваних для зору бічних зонах, а також запропонують тільки ті види оправ, які підходять для таких лінз.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Прогресивні лінзи для окулярів

Залишити відповідь