Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати жалюзі?

У матеріалі розглянемо які види жалюзі бувають і з яких матеріалів вони виготовляються.

Правильно підібрані жалюзі можуть перетворити самий нудний інтер'єр. Ось чому вони настільки популярні. Тільки є одне але: якщо ви зробите помилку у виборі, то ви не тільки не прикрасить інтер'єр, але ще і зіпсуєте його. Але не бійтеся, прочитай статтю, і ви отримаєте всі необхідні знання про те, як вибрати жалюзі.

Жалюзі практичніше нудних штор і ще можуть істотно вплинути на інтер'єр, якщо їх майстерно підібрати. Вони вимагають менше місця, а значить, візуально приміщення буде здаватися більше. Почистити їх не займе стільки часу, скільки вимагають штори. Крім того, жалюзі розсіюють світло по всій кімнаті рівномірно і можуть зовсім перекрити йому дорогу, зробивши кімнату повністю темною, на відміну від штор.

До речі, ви можете перейти на сайт, на якому можна підібрати та замовити якісні жалюзі для вашої оселі.

Ви, мабуть, вже переконалися в перевагах жалюзі над шторами, тепер давайте розглянемо їх детальніше, а саме: які види жалюзі бувають і з яких матеріалів вони виготовляються. І допоможемо вам правильно їх вибрати, звичайно ж!

Як виглядають жалюзі, і які види існують

Жалюзі представляють собою певну кількість пластинок (тканинних, пластикових, дерев'яних та ін.), Розташованих горизонтально або вертикально і скріплених між собою шнуром. Такі платівки називаються ламелями і мають розміри від 16 до 127 мм.

Жалюзі з горизонтальним розташуванням ламелей

Найперші і найпоширеніші на сьогоднішній день. Вони ідеально підійдуть для вітальні, спальні та кухні. Дозволяють миттєво і майже повністю позбутися від сонячного світла, створити в кімнаті темряву в потрібний момент.

Єдиний недолік таких жалюзі в тому, що якщо пошкоджується одна ламель, то вся конструкція перестає функціонувати.

Жалюзі з вертикальним розташуванням ламелей

Виглядають солідно, тому підійдуть в офіс, але в будинку теж будуть виглядати добре. Програють горизонтальним жалюзі в захисті від сонячного світла. Ідеально виглядають з великими вікнами.

Вертикальні жалюзі створюють ілюзію високих стель і збільшують кімнату. Ще їх можна встановити на вікна будь-якої форми, коли інші жалюзі підбираються індивідуально.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь