Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сумку для ноутбука?

Без сумки для ноутбука сьогодні нікуди. Навіть незважаючи на те, що у багатьох з нас смартфон, здається, намертво приріс до руки, ми все одно частенько носимо лептоп з собою. І якщо раніше ви не могли розраховувати на щось стильне або хоча б симпатичне (аж надто грубими були сумки для ноутбуків), то зараз модельна лінійка таких аксесуарів сподобається і модникам, і тим, хто байдужий до стилю.

Подивитися всі варіанти можна на сторінці http://www.moyo.ua/acsessor/acsessor_for_comp/bags, а про те, як вибрати ідеальну модель, ми вам самі розповімо.

Як підібрати сумку для ноутбука?

  1. Для початку зверніть увагу на діагональ вашого пристрою і знайдіть сумку, призначену саме для таких габаритів. Постарайтеся не брати більшу за розміром: ноутбук буде складно закріпити. А значить - він наражається на ризик ушкоджень.
  2. Вибирайте сумку із щільної тканини. Сьогодні виробники шиють з матеріалів, які легко прати і чистити. Так що тут головне - не зробити таку дурницю і знайти таку тканину, яка вам подобається найбільше.
  3. Перевірте фурнітуру: добре, якщо сумка має додаткові кишенями на зручних застібках. Здається, це дрібниці, але повірте: такі деталі будуть незамінними при щоденному використанні. В кишені можна складати гаманець, гроші, ключі і смартфон. Тому, переконайтеся, що блискавки або «велкро» зроблені добре і на совість.

Сумка чи рюкзак?

Один з тих питань, який вже став «вічним»: що вибрати, сумку або рюкзак для ноутбука? Тут єдиної відповіді бути не може.

  1. Рюкзак варто вибирати тим, хто веде активний спосіб життя, постійно подорожує або переїжджає з місця на місце. З рюкзаком зручніше їздити в громадському транспорті.
  2. Сумку для ноутбука зазвичай вибирають ті, хто віддають перевагу стилю. Сумка добре поєднується з діловим стилем одягу і підходить на кожен день для офісного дрес-коду. З іншого боку, сумку доведеться постійно носити в руці, а це може принести додаткові труднощі.

З іншого боку, який варіант ви б не вибрали, можна завжди знайти модель за фасоном і кольором ідеально підходить саме вам. Добре, що виробники дбають не тільки про те, щоб ноутбук був надійно захищений, але, і щоб сумка красиво гармоніювала з вашим стилем. Представлені спортивні, строгі і навіть гламурні моделі. То яка з цих сумок найбільше подобається вам?



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь