Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Забуваємо про дитячі помилки - просуваємо сайти правильно

У сео існує досить серйозна і поширена проблема - помилки. Навіть професіонали помиляються, коли хочуть зробити все ідеально. І можна ж насправді досить легко і просто уникнути простих помилок при просуванні сайту.

Спочатку потрібно визначити найчастіші помилки при створенні контенту, на який ми хочемо отримати відвідувачів з пошукових систем. Перша стандартна помилка - переспам.

Особливо часто цим страждають новачки, які думають, що чим більше разів ключове слово буде повторюватися в тексті, тим вище стаття буде перебувати в пошуку. Колись це дійсно було так - десь в 2006-2008 роках. Однак тоді алгоритми пошукових систем були ще дуже слабкі і їх легко можна було обдурити просто спамних текстами, які не приносили жодної користі відвідувачеві.

Ще одна банальна помилка - виділення ключових слів тегами <b> або <strong>. Це також уже дуже давно не працює, а тільки шкодить. Адже через переспам пошукові системи з радістю кинуть ваш сайт під фільтр і не дадуть йому високих позицій ні на один запит.

До речі, на сторінці ви можете замовити ефективне просування сайтів в пошукових системах за вигідною ціною. Інколи пізнати всі тонкощі просування самому просто неможливо, тож варто звернутися до професіоналів.

Розмір тексту - тут також існують помилки, коли власник сайту вважає, що чим більше «простирадло» тексту, тим краще. Однак це далеко не завжди так. Досить часто на запит можна відповісти одним-двома реченнями, а веб-майстри замовляють або пишуть статті на 8-10-15 тисяч символів. Не треба й пояснювати, що це буде не цікавий інформативний текст, а просто «вода».

І навпаки - якщо, запит такого типу, що вимагає великої кількості тексту, а веб-майстер віддає перевагу заощадити на величині тексту.

Як визначити оптимальний розмір тексту - дуже просто. Потрібно переглянути результати видачі ваших конкурентів і подивитися які за величиною статті в них. І відштовхуватися від середнього значення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь