Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати офісну тумбу?

Офісна тумбочка - це неодмінний атрибут сучасного офісу, поряд з кріслами і столами. Тумбочки зазвичай розташовуються під робочим столом і мають невелику висоту, що дозволяє їх зручно експлуатувати.

Тумбочка служить для зберігання документації, канцелярських приналежностей, особистих речей працівника, який користується цією тумбочкою. Сьогодні в офісі використовують три типи тумбочок: вбудовані тумби в письмовий стіл, підлогові тумби, роликові викатні тумбочки.

На сьогоднішній день тумби, вбудовані в столи, поступово стають немодними, поступаючись місцем багатофункціональним і легким по вазі конструкцій. Такі величезні і масивні столи, в які вбудована тумба, можна зустріти сьогодні хіба що в кабінеті керівника дуже високого рівня. Він має такий стіл не тому, що він йому подобається, а тому що положення зобов'язує оточувати себе найбільш дорогими і масивними предметами інтер'єру. Так, і хоч як крути, положення шефа в суспільстві зобов'язує його оформляти кабінет в класичному стилі.

До речі, лучшая офисная мебель в Киеве представлена лише на сайті greeg.com.ua, на якому ви легко зможете замовити продукцію найвищої якості!

Більше застосування і чималу популярність сьогодні мають підлогові тумби невеликих розмірів, мають висувні ящики (встановлюються під столом), тумби великих розмірів з розсувними і орними дверцями (встановлюються біля стін і перпендикулярно їм). Останні тумби служать низькими імпровізованими перегородками, які зонируют офісний простір. Низькі ж тумбочки використовують в якості підставки для різного характеру предметів, в тому числі і канцелярського приладдя, телевізора, всіляких сувенірів і вазочок, піддонів з паперами.

Як вибрати офісну тумбу?

Викатні тумбочки - типові представники меблів, які за рахунок своєї мобільності стали такими популярними останнім часом. Ще б пак, в світ прогресу і новітніх комп'ютерних технологій, коли ніщо не стоїть на місці і все поспішають вперед, коли існує тисячі і тисячі таких же компаній, як і у Вас, і коли Вам потрібно бути кращими, щоб ніхто не зміг скласти конкуренцію Вашої компанії, офісні меблі також повинна відповідати темпу життя. І саме тому компанії вибирають викочування тумбу, яка буде швидкою і легкою, зручною в експлуатації, мобільного і красивою. Можливість пересувати меблі по всьому офісу створює сприятливі умови для більш узгодженої і злагодженої роботи всього колективу, більшої рухливості співробітників, і, як наслідок, більшого обсягу продуктивності праці.

Таким чином, Ви повинні визначитися з тим, яка тумба Вам потрібна і для яких цілей вона призначена. Якщо Вам потрібно підвищити робочий темп, то викочування тумба стане в цьому незамінним помічником.

Деякі тумби мають додаткові плоскі верхні ящики, усередині яких розташовані пластмасові підставки з осередками для зберігання канцелярських товарів: олівців, ручок, степлерів, скріпок, листів для записів та іншого. А значить, що, купуючи таку тумбу, Ви заощадите своїм співробітникам місце, якого завжди не вистачає на робочому столі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь