Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Історія виникнення Ауді

Поява знаменитого логотипу Audi складається з чотирьох переплетених один з одним кілець і це не випадково. Через світову фінансову кризу в 1932 році, Audi Automotive GmbH, рішенням банків-кредиторів об'єднує з іншими виробниками автомобілів, DKW, Horch і Wanderer, в компанії "Auto Union AG" Чотири окремих кільця, чотирьох акціонерів компанії в якості логотипу сьогодні використовують Audi.

Це рішення Правління Банку, що турбується про інвестиції в автомобільній промисловості, було початком швидкого розвитку марки Audi в Німеччині і по всьому світу. У 70-х роках 20-го століття, компанія досягла чудових успіхів. Фердинанд Пех взяв на себе обов'язки глави відділу проектування. Під його керівництвом був створений перший в світі автомобіль з постійним приводом на всі колеса. Слід зазначити, що в цей час двигун автомобіля-це п'ять циліндрів, а техніка TDI ще тільки розробляється і скоро буде введена.

Під керівництвом Фердинанда Пеха автомобіль марки Audi підтверджує свою позицію, і починається прорив в автомобільній промисловості. Вводить нові технології, зокрема, шасі зроблені з алюмінію, клейкі речовини, привід гібридний, перманентний макіяж, привід на чотири колеса (quattro) і багато інших.

Фердинанд Пех є відмінним дизайнером, талант, успадкований від діда, не менш знаменитого Фердинанда Порше. Мав також розум бізнес-аналітика. У 1976 році прийшла в голову ідея, щоб змінити напрямок бізнесу повністю. Спортивний повнопривідний купе був випущений уже в 1980 році. Це був прорив, вперше автомобіль був оснащений приводом на всі колеса. Саме тоді прийшла торгова назва повного приводу - Quattro. Сьогодні Audi AG може похвалитися кількома відмінними моделями автомобілів: історичні моделі AUDI 50, Audi 80, які мали великий успіх

AUDI 100. Поточні моделі: AUDI A3, AUDI A4, AUDI A5, і, звичайно, візитна картка компанії-це AUDI A6 і AUDI A8. Багато спортивних моделей, як, наприклад, AUDI TT або моделі сегмента R.

Одночасно автомобілі марки AUDI і запасні частини до них, які вы можете найти на этом сайте, не належать до дешевих. Сьогодні шанувальники марки AUDI мають величезну перевагу. В даний час можна купити всі автозапчастини Ауді в інтернеті набагато дешевше, ніж в магазині або в автомобільному сервісі. Вибір запчастин дуже великий: гальмівні колодки, елементи підвіски, фільтри, глушник, і багато іншого-це тільки частина.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь