Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пошиття штор на замовлення і різновиди тканинних жалюзі

Більшість людей вважають за краще купувати вже готові штори, лякаючись самої ідеї замовити їх пошив у фахівців. Багато виправдовують це тим, що це довго або дорого. Насправді все зовсім не так.

У чому переваги

Замовляючи штори, ви позбавите себе від багатьох прикрих непорозумінь. Таких як:

  1. Підгонка штори під вікно;
  2. Недоречний малюнок або колір;
  3. Контраст з іншим оздобленням приміщення.

Виконані на замовлення штори можуть створюватися повністю за бажанням клієнта, де будуть враховані всі нюанси:

  1. Структура, рельєфність і колір тканини;
  2. Прикраси. Їх наявність (або відсутність), а також їх форма будуть повністю відповідати вашим побажанням (вид ламбрекену, прихвати);
  3. Тип штори;
  4. Точні викрійки саме під ваші вікна;
  5. Пошиття штор у них з урахуванням інтер'єру і особливостей приміщення.

Чи довго це

Насправді, на всі виміри і обговорення пропонованих варіантів йде не більше півгодини. Ви висловлюєте побажання, а фахівець відразу накидає ескіз. Вам залишається тільки визначитися з остаточним варіантом.

Якщо в готовому варіанті ескізу вас не влаштовує тільки тканину (принт, колір або інші особливості), то пошив штори на замовлення взагалі не буде розходитися в ціні з готовими покупними. У будь-якому випадку, навіть якщо штора повністю виготовляється під ваші уподобання, пошиття обійдеться не так вже й дорого.

Тканинні складні штори

Зараз широкою популярністю стали користуватися варіанти штор з тканини, але поєднані з механізмом жалюзі:

Римські штори. До вивороті тканини кріпиться жорстка система рейок. За допомогою шнура або тасьми штори можна підняти. При цьому утворюються рівні однакові горизонтальні (рідше можна побачити вертикальні) складки. Деякі моделі виконуються на підкладці, що забезпечує більш привабливий вигляд і теплоізоляцію. Дуже економічні у виготовленні (витрата тканини зменшується майже вдвічі);

Рулонні штори. Відмінності з римськими несуттєві. Основна відмінність, це те, що при підйомі тканина накручується на спеціальний валик. Він може бути відкритого типу (на увазі), а може бути закритий спеціальною касетою (рольштор). Тканина не має планкового каркаса із зворотного боку. Цей тип штор ідеально підійде для балконних дверей або мансардних прорізів. У цих випадках тканина усиляется спеціальною системою напрямних і гачків - фіксаторів. Це дозволяє уникнути деформації і провисання тканини з переміщення повітряних мас.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь