Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому варто орендувати теплохід

Вам хочеться відсвяткувати ту чи іншу подію в незвичайній обстановці? Тоді найкраще для цього підійде теплохід. Забронювати теплохід легко, досить просто зайти на сайт або зателефонувати в офіс судноплавної компанії. При цьому вам потрібно знати тільки дату заходу і приблизну кількість гостей, яке ви збираєтеся запросити. Час бронювання обмежена тільки нижнім його межею. Ви не зможете орендувати судно менш ніж на 3 години, але зате якщо дозволяють кошти, вам можуть його надати на кілька днів. Зазвичай такі двох-трьох денні круїзи організовуються компаніями для відпочинку співробітників і організації заходів тімбілдінга.

Влітку оренда теплохода користується більшою популярністю у любителів водного туризму, хоча сьогодні навігаційний сезон триває цілий рік. Саме в цю пору року судноплавні компанії відзначають наплив відвідувачів і високу завантаженість судів. Тому замислитися вибором слід завчасно, а в іншому випадку ніхто не зможе гарантувати те, що обраний теплохід виявиться вільний на потрібну вам дату.

Переваги оренди теплохода

Свято на борту комфортабельного теплохода під заспокійливий шелест листя і плескіт води забезпечить усім присутнім повноцінний відпочинок і масу непередаваних відчуттів, які не зможе подарувати вам жоден ресторан. А ще уявіть ті фотографії, які вийдуть на тлі набережних, архітектури та пам'яток.

Ще одна перевага - закритість. Все що буде відбуватися на борту легко залишити потай від сторонніх очей, тому що після відплиття на судно не проникне жоден папараці. Це найцінніше в тих випадках, коли організовується бізнес зустріч з обговоренням тем представляє комерційну таємницю.

Існує кілька варіантів, що дозволяють на кілька годин стати повноправним власником теплохода:

  1. Відвідати інтернет-сайт з інформацією про теплоход киев цена та про всі актуальні на сьогоднішній день пропозиції. Оптимальний варіант для більшості потенційних клієнтів в тому числі і іногородніх.
  2. Звернутися в судноплавну компанію, яка пропонує послуги оренди банкетних судів. Цей варіант підходить для тих хто не обмежений жорсткими рамками бюджету. Фахівці готові будуть взяти на себе обов'язок по організації і проведенню заходу, а при необхідності привернуть людей з боку, наприклад, популярних ведучих, діджеїв та виконавців.
  3. Знайти власника судна і спробувати домовитися з ним безпосередньо. Цей варіант більш клопіткий, але економний. Якщо ваші фінанси обмежені, то безумовно краще дозволити собі за ті ж гроші трохи більше за рахунок знижки наданої власником.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь