Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке ліпосакція

Завжди важливо зважити всі варіанти, перш ніж зробити остаточний вибір щодо стратегії зниження ваги. І в більшості випадків, люди дотримуються традиційного методу, який включає в себе відвідування тренажерного залу, а також виключення таких нездорових продуктів, як піца, гамбургери і так далі. Звичайно, всі ми знаємо, що дотримуватися суворої програми легше на словах, ніж на ділі, тому, можливо, ви захочете спробувати альтернативні методи втрати ваги.

Що представляє із себе ліпосакція

Ліпосакція - розділ косметичної хірургії, який є одним з найбільш популярних альтернативних методів зниження ваги, оскільки він пропонує досить швидкі і цілком задовільні результати. Ліпосакція вдає із себе косметологічну або баріатричні операцію, за допомогою якої змінюється характер відкладення жиру на різних ділянках тіла людини, таких, як сідниці, стегна, живіт і ін.

Але перш ніж бігти на зустріч з хірургом, важливо знати основи ліпосакції, поряд з перевагами і недоліками цієї процедури.

Ліпосакція - досить проста процедура, яка полягає у видаленні жиру хірургічним шляхом між шкірою і м'язовою масою, що повертає до норми форму і розміри тіла. Хірурги використовують інструмент з нержавіючої сталі, схожий на трубку, який називається канюля, він підключається до потужного насоса. Потім канюля вставляється в невеликі розрізи, зроблені на шкірі. Області, де жир може бути видалений хірургічним шляхом - це живіт, руки, стегна, коліна, підборіддя, щоки, щелепи, шия, стегна, талія, спина, груди і сідниці (липосакция ягодиц є однією з найпопулярніших). Операція займе стільки часу, скільки необхідно для видалення тієї кількості жиру, що заважає пацієнтові.

Попередні дослідження

Якщо ви думаєте про ліпосакції, як про відповідний метод зниження ваги, не забувайте підібрати для роботи гарного хірурга. Уважно вивчіть всі перспективи, зосередьтеся на своєму досвіді і вартості процедури. Не ризикуйте своїм здоров'ям, не намагайтеся провести подібну процедуру до безпосередньої зустрічі і розмови віч-на-віч з хірургом.

Переваги ліпосакції

Ліпосакція, само собою зрозуміло, пропонує вам куди швидший результат, ніж вправи і дієтична програма. Час загоєння порізів, необхідних в процесі ліпосакції, вимагає не більше двох тижнів, а то і менше, після чого тіло виглядає витонченим і струнким. Якщо ви працюєте над абдомінальними м'язами і не можете досягти позитивних результатів, ліпосакція, безумовно, найпростіший спосіб побачити «кубики», оскільки живіт є основною зоною збору жиру.

Виходячи з вищесказаного, можна дійти висновку, що з косметичної точки зору ліпосакція є найкращим варіантом зниження ваги.

Недоліки ліпосакції

Більшість ризиків стосуються фактично самої операції. Коли ви проходите курс ліпосакції, ви піддаєтеся впливу анестезії, що може привести до ускладнень в процесі операції. Бували навіть випадки смерті, в зв'язку з використанням системної анестезії, яка, безумовно, може бути серйозним приводом для занепокоєння.

Ваш лікар повинен обговорити всі плюси і мінуси разом з вами, але ви повинні знати, які питання ставити, якщо хочете отримати на них правильні відповіді. Якщо ви вирішите, що плюси ліпосакції переважують мінуси, знайте, що ця процедура буде трохи складніше, ніж просто з'їздити в офіс і підписати договір.

І ще один нюанс. Якщо ваша шкіра рясніє целюлітом, ви стаєте поганим кандидатом на ліпосакцію, оскільки операція може призвести до створення нерівностей шкіри через надмірну корекції локальних жирових відкладень.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь