Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати обручку?

Гряде чудова подія - весілля. Наречений вибирає костюм, наречена в пошуках приголомшливого весільного плаття, а гості думають над подарунками. Все занурені своїми справами. Серед цього не можна забувати про вибір обручок, які все життя будуть прикрашати руки подружжя.

Критерії вибору кілець

Кільця не доставлять багато проблем, але не можна забувати про багато аспектів і особливості. Найкраще приділити особистий час і купити саме ті кільця (для прикладу, комбіновані обручальні кільця), які завжди будуть радувати подружжя.

Критерії:

  1. Класичні варіанти. Ці моделі до сих пір займають лідируючі позиції серед інших варіантів. При покупці простих золотих кілець, варто визначитися з товщиною і формою. Під час вибору потрібно померти кілька варіантів, щоб зробити правильний вибір.
  2. Кільця з каменем. Крім класичних моделей, можна підібрати гарні кільця з каменем. Основна увага повинна приділятися кольором, різновиди, форми каменю. Саме цей елемент, спільно з матеріалом самого виробу, буде прикрашати пальця молодят.
  3. Форма пальців грає важливу роль. Наприклад, на тонких пальцях ідеально сидять і виглядають тонкі моделі, на товстих більші типи. Більшість виробів красиво дивляться на вітринах магазинів, але інша ситуація спостерігається на пальці.
  4. Альтернативні варіанти допомагають, якщо не були знайдені відповідні однакові моделі для нареченого і нареченої. Серйозну допомогу нададуть ювелірні майстерні, де замовляють вироби за індивідуальними характеристиками і перевагам.

Інші особливості вибору:

  1. Холод і спека - серйозні умови, про які не можна забувати. При низьких температурах кільце звужується, а в випадку з жаркою погодою відбувається зворотний ефект. З цих причин не можна вибирати вироби, які будуть впритул сидіти на пальці.
  2. Складні форми можуть доставити дискомфорт, зачіпаючи за одяг. Потрібно пам'ятати, що вибір робиться не на кілька днів, а на все життя.

Вибір і покупка обручок не займає багато вільного часу, тому до цього процесу варто підійти з усією серйозністю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь