Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги магнітного мікронавушника

За даними дослідників ринку, з кожним днем ​​зростає попит на магнітні мікронавушники. Чим це обумовлено і що таке бездротовий мікронавушник?

Основні переваги магнітних мікронавушників - це повністю непомітне використання. Так, навушник розміром з гречану крупинку поміщається глибоко в слуховому проході. При використанні не магнітних мікронавушників виникає необхідність постійно стежити за тим, щоб екзаменатор не помітив волосінь, за яку навушник витягується з вуха. Магнітний мікронаушнік звільнить вас від подібного занепокоєння: він поміщається глибоко в вусі і для його вилучення використовується спеціальний магнітний витягувач.

Також слід знати, що тільки магнітний мікронаушнік гарантує вам чудовий звук і відсутність стороннього шуму. Це обумовлено тим, що він стикається безпосередньо з барабанною перетинкою, а отже, ви чуєте кожне слово вашого помічника.

Пам'ятайте, що у не магнітних мікронавушників нерідко бувають неполадки, пов'язані зі звуковим проходом (наприклад, при попаданні смітинки в отвір звукового фільтра). При експлуатації магнітного мікронавушника виникнення такої проблеми виключено.

Також до незаперечних переваг магнітного мікронавушники відноситься можливість їх використання різними людьми, які сидять поруч. Це означає, що якщо ви і ваш сусід по парті одночасно користуєтеся двома магнітними мікронавушники, ніяких перебоїв і сторонніх шумів в вашому мікронавушники не виникне (те ж саме відноситься і до сусіда). Обидва пристрої будуть працювати справно. Чому? Справа в тому, що магнітний мікронавушник реагує на сигнал індуктивної петлі, розташованої на шиї студента. Цей сигнал поширюється на відстань до 30 см, а отже, можливість перешкоджання просто виключена.

І найголовніше - це супернизька ціна, тим більше у мікронавушників на сайті spymarket.com.ua. Магнітні мікронавушники дешевше інших мікродинаміків. Крім того, собівартість магнітних навушників також невелика: навушник складає високоякісний магнітний сплав, а не складну конструкцію з безлічі деталей. А все геніальне, як говорить народна мудрість, просте.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь