Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги швидких кредитів

Якщо у вас закінчилися гроші в самий невідповідний момент, а до зарплати або навіть авансу ще далеко, то що ви будете робити? Деякі розраховують на допомогу з боку родичів і друзів, але багато людей вважають це нижче своєї гідності і єдиним виходом з ситуації, що склалася для них є швидкі кредити. Швидкі кредити це не що інше, як можливість отримати необхідну вам суму готівки за кілька годин, причому вам не доведеться збирати величезну кількість документів і шукати поручителів.

Якщо ви побачили якийсь товар в магазині техніки, на який йде акція, а у вас немає грошей на його придбання, то ви можете оформити кредит безпосередньо в точці продажу. Але гроші можуть знадобитися і на інші потреби: лікування, ремонт, відпочинок чи продукти. Тоді вам необхідно буде відвідати відділення банку, маючи при собі лише мінімальний набір документів. Вони повинні підтверджувати вашу особистість, ваше місце роботи, і так далі. Якщо ж ви не хочете витрачати час на те, щоб стояти в черзі, то ви можете відвідати офіційний сайт банківської установи і оформити заявку онлайн. Це нова послуга, яка користується великою популярністю. А співробітники з банку зателефонують вам або ж надішлють вам смс - повідомлення. Також вони займуться підготовкою документів в разі позитивного рішення.

До речі, вас також можуть зацікавити кредиты за 15 минут на сайті creditoff.com.ua

Гроші ж ви зможете отримати в день подачі заявки в офісі банку, або ж вам надішлють їх на карту. Але багатьох як і раніше турбує питання про те, чим відрізняється такий мікропозики від звичайного кредиту? Як вже було сказано вище, мікропозики оформляється в лічені години, в той час як для того, щоб отримати звичайний кредит, вам доведеться відвідувати банк не один день. Також сума мікропозики обмежена, хоча вона може змінюватися в меншу або більшу сторону. Також, на відміну від звичайного кредиту, швидкий позику оформляється максимум на 3 роки, під 30% річних.

Мікропозики набули неабиякої популярності серед молодих сімей, адже при покупці будь-якої техніки дуже зручно віддавати деяку суму з сімейного бюджету, а не всю суму товару відразу. Ось, мабуть, головні відмінності цих двох позик. Мабуть, не варто нікому розповідати про те, що мікропозики, як і будь-який інший кредит, можна оформити лише при досягненні 21 року, при цьому бажано мати офіційне працевлаштування. На цьому можна підвести підсумок - якщо ви потрапили в скрутну фінансову ситуацію, то швидкі кредити це хороша можливість швидко вирішити проблему, при цьому не грузнучи в боргах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь