Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати автозапчастини

Одного разу настає момент, коли автовласникові потрібно вибирати запчастини для свого автомобіля. Він встає перед важливим рішенням, вибирати оригінальні запчастини або неоригінальні. Як же можна їх розрізняти і які з них краще вибрати.

На сьогоднішній день на ринку представлений дуже великий асортимент різних автозапчастин. Заміну можна знайти зношеним деталям, як в магазинах автозапчастин, так і в центрах офіційних дилерів, і в онлайн магазинах, наприклад інтернет магазин автозапчастин для іномарок http://www.trialli.ru/.

Автомобіліст тепер стоїть перед вибором: купувати оригінальні запчастини або неоригінальні. Розберемося, які автозапчастини варто купувати і які можуть не підійти автомобілю.

Зараз можна розділити автозапчастини на чотири групи:

  1. оригінальні
  2. за ліцензією
  3. підроблені
  4. б / у запчастини

Відомо, що один пропонує кращі якості є оригінальні автозапчастини. При підготовці автомобіля до серійного виробництва завод виробник робить замовлення запасних частин автомобіля. У всіх оригінальних запчастин є власний номер, гарантія, для обслуговування в автоцентру. Наявність оригінальних запчастин в абсолютному асортименті допомагає забезпечити необхідну потребу. Відмінною особливістю оригінальних автозапчастин є висока якість, яке виправдано довгим терміном служби.

Деталі ж, які виробляються за ліцензією, користуються великим успіхом і їх відрізнити майже неможливо від оригінальних запчастин, вироблених на заводах і за однією технологією. Перед тим, як приступити до виробництва повних копій деталей, заводи проходять сертифікацію. На таких запчастинах, як правило штампують дві марки, оригінального заводу і заводу виробника. Відрізняємо таких запчастин часто відносно невисока вартість від оригінальних деталей.

Вже не секрет, що підроблені автозапчастини до відомих брендів виробляються на заводах-клонах в країнах Азії, іноді Європи і вартість їх в рази нижче вартості оригінальних. Зовнішній вигляд і рівень якості запчастин сильно гірше, хороших запчастин. Однак власники авто в гонитві за економією не вдаються до подробиць якості товару. Звичайно ж, це позначається на стані автомобіля і безпеки на дорозі. Експерти радять купувати з категорії дешевих запчастин другорядні, не так значно впливають на ходову частину автомобіля.

А ось автозапчастини побували у вжитку, можуть скласти непогану конкуренцію оригінальним заводським представникам. І цьому є пояснення, вони і є оригінальними, тільки вже з якихось причин можуть ще послужити. Ця ніша ринку досить розвинена і міцно стоїть на ногах, як як вартість доступна покупцеві із середнім достатком. Багато автомобілістів сходяться в одній думці, що краще купити б / у деталь закордонну, ніж нову низької якості.

Підбивши підсумок можна сказати, що зовсім не просто вибрати з такого широкого асортименту автозапчастини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь