Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи потрібен стиліст на весілля?

Підготовка до весілля займає багато часу, до того ж хочеться, щоб все пройшло ідеально. Вибір сукні та аксесуарів, покупка костюма, замовлення букета часом ставить нареченого і наречену в глухий кут. Не так просто серед великої кількості пропонованих моделей і послуг підібрати зачіску і макіяж, вирішити всі питання, пов'язані з організацією весільного торжества.

Уникнути зайвого клопоту і хвилювань допоможуть стилісти. Тому відразу ж відповімо на це запитання «Чи потрібен стиліст на весілля?» Позитивно: «Так, потрібен!». Саме стиліст візьме на себе всі складні питання, підтримає у важку хвилину.

Навіщо потрібні послуги стиліста?

Існує кілька видів фахівців, які допомагають в організації свят, в тому числі і весіль. Це весільний стиліст, іміджмейкер і шоппер. Їх обов'язки в чомусь схожі. Вони повинні створити чарівний і престижний образ молодої пари (а услугами стилиста може скористатися не тільки наречена, але і наречений). Але все ж у їх діяльності є невеликі відмінності. Весільний стиліст - це професіонал, який придумує і втілює в життя гармонійний образ нареченої (нареченого). Стиліст працює над образом в цілому або допомагає в деяких справах, наприклад, підібрати сукню, зачіску або макіяж. У будь-якому випадку, після роботи фахівця образ нареченої виходить закінченим, продуманим і стильним.

Майже такі ж обов'язки і у іміджмейкера. Але його робота більш багатогранна, адже він продумує імідж молодої пари, а також працює над стилем весілля. Якщо ви володієте бездоганним смаком, розбираєтеся в тонкощах етикету і володієте масою вільного часу, то допомога фахівців вам ні до чого. Найчастіше наречена в скруті і не може самостійно вирішити, яка зачіска їй до лиця, який фасон сукні виявить всі її переваги, як зв'язати між собою стиль запрошень, карток для розсадження гостей і колір інтер'єру банкетного залу.

Професіонали допоможуть впоратися з усіма справами. До того ж необхідний суворий і тверезий погляд з боку, а не поради люблячої мами, для якої наречена красива і мила. Це допоможе уникнути безлічі помилок.

Весільний стиліст - непоганий психолог. Він тонко розбирається в бажаннях нареченої, допоможе їй бути впевненою в собі. Хороший стиліст на час підготовки весілля стане радником і другом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь